![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για όσους δεν καταλάβουν το ενα άνοιγμα που αναγράφει ο εν λόγω κύριος είναι τελικώς μια καλοστημένη μέσα απο το φόρουμ επαναλαμβανόμενη συνάντηση που λαμβάνει χώρα σε γνωστή λεοφώρο της Πρωτεύουσας.Και είναι οι γνωστές σε ολες μας κόντρες της παραλιακής.Απορούν μάλιστα κάποιοι γιατί η τροχαία κατά τα λεγόμενα τους ασκησε μέχρις εσχάτης την εξουσία της??Τι λέτε εσείς για ολα αυτά??
|
|
|||
|
|||
![]()
....κατα βαθος τους λυπαμαι ...αλλα τα ηθελε ο ##### τους!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ομοίως . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι παράξενο! ανοίγουν οι μηχανές στα φανάρια; που ξανακούστηκε;
Για τη συμπεριφορά των ασφαλιτών, λόγω γνωστής μου ιδιαιτερότητας δε θα σχολιάσω, πάντως κι εγώ αν όντως μου έβγαινε κάποιος απο συμβατικό αμάξι με κουκούλα και γκλομπ θα προσπαθούσα να την κάνω κι αν μου έκλεινε το δρόμο θα του την έριχνα με τη μηχανή ή το αμάξι. Γιατί να είμαι σίγουρος ότι είναι μπάτσος κι όχι ληστής;! Κρίμα που δεν του έσπασε το πόδι του #######. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποτε όμως αυτά πρέπει να σταματήσουν .Πόσοι έχουν χάσει τη ζωή τους από ένα τέτοιο άνοιγμα ;Καλό θα ήταν να υπάρχει παιδεία μοτοσυκλετιστική και άρα πρόληψη , και όχι τέτοιου είδους καταστάσεις .Ωστόσο από κάπου πρέπει να ξεκινήσει το ξερίζωμα αυτού του κακού .Ελπίζω η τιμωρία του φίλου να γίνει παράδειγμα σε άλλους και να σταματήσουν οι κόντρες που πολλές φορές οδηγούν σε κάποια απώλεια ζωής .
![]() Last edited by KAS; 22-04-2011 at 16:58. |
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχουν κ τα Μέγαρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ν' αγιάσει το χέρι τους που λένε.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι λέω κι εγώ! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Eγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορεί κάποιος να μας πεί λίγα λόγια. Που και γιατί τους συνέλλαβαν???
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πιο εθιστικά και από τα ναρκωτικά για τους νέους: κινητά και twit | SenseiG | Χρήσιμα | 2 | 09-04-2011 10:37 |
Επικίνδυνο και για τους πεζούς το κινητό τηλέφωνο !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 3 | 21-01-2010 10:45 |
Τους άνοιξε την πόρτα ο… «πεθαμένος» αδελφός τους | georgekostas | Διάφορα | 3 | 07-10-2009 11:00 |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 19:25 |
Εφιάλτης στη Μασσαχουσέτη, δολοφόνησαν έγκυο και της πήραν το βρέφος | wolferin | Κόσμος | 12 | 31-07-2009 21:20 |