![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
οπως λεει το θεμα...γνωριζει καποιος που μπορω να παρω(αθήνα) μπουζι/ και φιλτρο λαδιου ετσι ωστε να παω εγω τα αναλωσιμα στο μελλοντικο service που κοντοζυγωνει?1150adv..και αν δεν κανω λαθος φοραει διαφορετικα μπουζι- το 4μπουζο(ngk&bosch
)...ευχαριστω...
|
|
|
|||
|
|||
|
1) www.motonins.co.uk
2) www.motorworks.co.uk Απο τα παραπανω ψωνίζω αρκετα συχνα για την κοριτσαρα μου ![]() (και γι κοριτσαρες αλλων ωστε να μειωνουμε τα μεταφορικα!!!) απλα για να γνωριζεις εμενα μου ερχονται περιπου στα 3 τεμαχια--το τεταρτο τσαμπα![]() (βασει αντιπροσωπειας ε?) δηλαδη ακόμα και λάδια που παιρνω απο συγκεκριμενο.....με 16.6 ευρω το 4λιτρο κάνω παιχνίδι!!!!!(προσφατα αγόρασα μπετονακι 20 λιτρων...στην πανακριβη τιμη των 84 ευρω.....φανταστειτε τι στις πεντε αλλαγες που θα κανω....πανω απο την μιαμιση θα ειναι τσαμπα...!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
vasorfa ευχαριστω πολυ αλλα δεν ειμαι εξοικιωμενος με αγορες μεσω internet..πραγματικα μπορει να συμφαιρει αλλα θα ηθελα μαγαζι να παω ο ιδιος και να τα παρω...ευχαριστω για την αμεση απαντηση
|
|
|
|||
|
|||
|
Αφου προτιμας τα Ελληνικά...άκου τα τότε!!!!
θα μαθεις τι κωδικους μπουζι και φίλτρου παιρνει το κοριτσι σου...και θα κατέβεις στην Σ,Πάτση ή στην φραντζη!!!θα ταλαιπωρηθεις λίγο στο ρωτα ..αλλα το οικονομικο αποτελεσμα θα σε αποζημειωσει!!! ![]() ![]() (αν και στην θέση σου θα ξεκίναγα με κανενα φίλο να κάνω αγορες μεσω net!!)
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα του τα γράψω εγώ του ανθρώπου.
Ένα μπουζι ή δύο έχεις στον κίλυνδρο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βοήθα τον συνανθρωπό σου!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε συ, δεν ειχες κανεις λαθος και ειχες παρει πραγματα για 1150? τα έδωσες?
|
|
|
|||
|
|||
|
1150 adv 04 4μπουζι....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Service kit ( R1150R / R1150RT / R1150GS twin spark Models )
SIA17043A αυτός ο κωδικος στο σετ. πατας και μεταφραση και χαζευεις λίγο Θες και τους κωδικους μπουζι κ φιλτρο είπες? ΑΑΑ για σκέψου να πας και απο τον Βασίλη μια μερα, αν δεν κανεις μονος πραγματα. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ...αλλαγή λαδακι/φιλτρο σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 44 | 05-01-2013 12:04 |
| Τι μπουζι? | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2010 17:33 |
| Λαμπάκι λαδιου σε R65//1980 | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 23-05-2010 03:10 |
| φιλτρο κιντερ εκπληξη | PITS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 02-09-2009 13:01 |
| Απορια Νεου Οδηγου -- Που ειναι ο δεικτης λαδιου στην BMW R1100GS 1994 Model ? | sansiro.sugata | Φροντίδα | 4 | 27-08-2009 15:50 |