![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους..
Ενδιαφερομαι για το φτερό του πισω τροχού που προφυλάσει το μαρσπιέ του οδηγού για το GS 1200 '09. Με ενδιαφέρει αν κάνει δουλειά για την κάλυψη από τα νερά. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.. |
|
|||
|
|||
![]()
... κανένας????
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοράω αυτό της ομαδικής αγοράς.
http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%C...-1200-a-13808/ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! Εκεί που είχα συνηθίσει όλο το πίσω μέρος να είναι μέσα στη μούργα και τη λάσπη (ξέρεις αυτήν την λεπτή γκρίζα από τα βρωμόνερα της πόλης), τώρα πια έχω καθαρίσει. Εξακολουθεί να πετάγεται λιγουλάκι αλλά καμία σχέση με πριν. Το συγκεκριμένο δεν προτείνεται για off road χρήση διότι ενδέχεται να μπουκώσει σε παχιά λάσπη. |
|
|||
|
|||
![]()
Το συγκεκριμένο είναι μονόδρομος για τα νερά, αλλά δυστυχώς υπήρχαν περιπτώσεις που μερικοί το πήραν το φτερό στο χέρι αφού έσπασε σε πορεία
![]() οπότε υπάρχει o κίνδυνος που παρουσιάστηκε σε σεβαστό αριθμό φίλων μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απ'ότι κατάλαβα τα προβλήματα αυτά λύθηκαν με παράκεντρη τοποθέτηση του φτερού.
Ούτως η άλλως, ο Έλληνας κατασκευαστής καλύπτει απολύτως με εγγύηση το προϊόν του και επιστρέφει τα χρήματα εάν δεν μείνει ικανοποιημένος ο αναβάτης. |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ έχω το φτεράκι της ομαδικής , σε gs1200 του 2005 και δεν έχει παρουσιάσει απολύτως τίποτα.
Μία από τις βίδες της βάσης σε πρόσφατο ταξίδι ξεβιδώθηκε λίγο λόγο ταλαντώσεων σε πολύ υψηλές ταχύτητες έβαλα λίγη κόλα σπιρωμάτων και όλα καλά. Κάνει πολύ καλή δουλειά με τα νερά !!! |
|
|||
|
|||
![]() Παιδία παρόλο που είμαστε σε άσχετο θέμα όταν είδα την ομαδική και μετά είδα το τεχνικό πρόβλημα σκεφτικά και είπα.............. να σε κάποιον οίκο (γερμανικό ) δεν θα γινόταν αυτό το πράμα αλλά τελικά ήρθε μια περίπτωση που με διέψευσε. Θέλω να πω ότι συμβαίνουν και τα καλύτερα τα σπίτια ….
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To παλικαρι που εκανε το φτερακι που αναφερουν οι παραπανω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *****Διαφήμηση Τ.Ε.Λ.Ο.Σ.****** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ GS 1200 | DIMITRISK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 05-04-2011 19:49 |
ΠΙΣΩ ΦΤΕΡΟ | vangelis | Ζήτηση | 0 | 09-11-2010 20:28 |
TANK-BAG KAI ΠΙΣΩ ΤΣΑΝΤΑ BMW ΓΙΑ S1000RR | manos bmw | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 29-10-2010 19:25 |
ΖΗΤΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ 1100GS | dennis76 | Ζήτηση | 0 | 03-07-2010 23:22 |
ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ LED ΓΙΑ R1200GS/ADVENTURE | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 26-05-2010 17:38 |