![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
«Θα συνεχίσω να λαμβάνω την αμοιβή του βουλευτή, όμως όχι αυτή που απορρέει από τον τίτλο του πρωθυπουργού, ούτε τα σχετικά πριμ. Όπως και οι 300 της Βουλής, η κυβέρνησή μου, έχει μεγάλη ευθύνη σ' αυτή την κρίση».
Αυτά είπε πριν μια Ώρα στο ΑΠΕ, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, συμμεριζόμενος την ευθύνη των διαφόρων κατά καιρούς κυβερνήσεων, που οδήγησαν σε τόσο άσχημη κατάσταση την χώρα του. Ή, έτσι θα ήθελα. ![]() Και το γνήσιο κείμενο του Ιάπωνα πρωθυπουργού: «Θα συνεχίσω να λαμβάνω την αμοιβή του βουλευτή, όμως όχι αυτή που απορρέει από τον τίτλο του πρωθυπουργού, ούτε τα σχετικά πριμ. Όπως και η ηλεκτρική εταιρεία Tokyo Electric Power, η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη σ' αυτή την κρίση». Ένας από τους βασικούς λόγους, που η χώρα μας δεν είναι Ιαπωνία στην θέση της Ιαπωνίας. |
|
|||
|
|||
![]()
γιατί συγκρίνεις τα ασύγκριτα;
εκεί έχουν και χαρακίρι εδώ δεν έχουν ούτε συγνώμη και όσοι έχουν είναι για να τους ξεφορτωθούμε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν σου εχω πει να ΜΗΝ συγκρινεις ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ Γιαπωνεζο με Ευρωπαιο?? Ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι δεν τους μοιαζουμε!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου έστω για πρώτη φορά. Να γιατί τα Honda είναι αξιόπιστα. Τώρα μου λύθηκε η απορία……………… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευρωπαίο? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το έπιασες.
|
|
|||
|
|||
![]() Μου αρέσεις. Τον συγχωρούμε όμως γιατί είναι προσφατοχαζομπαμπάς. Του έχει πάρει τα μυαλά ο μπέμπης. ![]() |
![]() |
|
|