![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον..
Κατ'αρχας, να λειψουν τα ειρωνικα χαμογελακια!! ![]() (Εξ'αλλου, το λεει και ΕΔΩ! ο ανθρωπος οτι της ταιριαζει! ): "Why not try that idea on a BMW...after all BMW did start as an airplane engine manufacturer" ![]() ![]() ![]() Περα απο την πλακα, στα 30 χλμ, που αρχιζει και περιστρεφεται, δεν φαινεται τιποτα, αρα δεν ενοχλει, οσο αναφορα το οπτικο πεδιο ( στα 100 χλμ, περιστρεφεται με 3.500 σ.α.λ. και στα 200, με 7.000 σ.α.λ.!) Φυσικα, δεν σκοπευω να το εχω μονιμα στο φαιρινγκ, αλλα να το τοποθετω σε ταξιδια (Μη μας κραζουν κι'ολας, στην Κερκυρα που ειναι μικρος ο τοπος και μας ξερουν-σχεδον-ολοι! ![]() Το βρηκα, μονον ΕΔΩ, στα 98 euros.. ΓΝΩΜΕΣ?????? ![]() ![]() ![]() Last edited by black_hawk; 31-08-2011 at 00:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Έξυπνο αλλά πρέπει να βγάζει θόρυβο...αναφέρει κάτι στο site?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φορτίζει και την μπαταρία ????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άσχετα αν εγώ δεν θα το έβαζα, ακούγεται πολύ έξυπνο ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χα χα χα,κανονικός έλικας σαν το σήμα μας.
Σαφώς και δε θα το έβαζα Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Πρωτότυπο μου θύμισε τον εαυτό μου πιτσιρικά με τα ποδήλατα τότε βάζαμε κάτι παρόμοιους μύλους με ωραία χρώματα και τρέχαμε για να γυρίζουν γύρο γύρο που να φανταστώ ότι θα το χρησιμοποιούσαν για την προστασία του αέρα σε φαίρινγκ σήμερα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλυτερα λιγο αερακι παρα αυτο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί όπως λέει να κάνει δουλειά..αλλά ούτε εγώ θα το έβαζα
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έρευνα και στην Ελλάδα για μεγάλη απάτη με ερευνητικά κονδύλια τη | pirate | Κόσμος | 5 | 16-06-2011 23:17 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ. | frits | Επικαιρότητα | 45 | 22-08-2010 09:40 |
Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 11:12 |
Τα μικρά μυστικά ενός μεγάλου σπιτικού μπέργκερ | Alext | Διάφορα | 27 | 29-06-2009 22:57 |