![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλησπερα.
Ειμαι κατοχος μιας f650 gs του 2005. Πιθανολογω οτι εχω μεινει απο μπαταρια( δεν παιρνει μπρος η μηχανη και οταν παταω την μιζα ψιλοσβηνουν και τα λαμπακια στο καντραν) .Για να βεβαιωθω οτι φταιει η μπαταρια θα κανω μια αποπειρα να την καλωδιωσω με την μπαταρια του αυτοκινητου μου και να δωκιμασω να δω αν παιρνει. Δηστυχως απο το manual δεν βγαζω ακρη ποια ειναι η θεση της μπαταριας και ποια ειναι η θεση με τους βοηθητικους ακροδεκτες της. Ειναι κατω απο την σελα η πρεπει να ξηλωσω τα μπροστινα καπακια της μηχανης? Οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Κλεινοντας θελω και μια συμβουλη για αγορα καινουργιας μπαταριας. Αν εχετε να μου προτεινετε καποια μαρκα και καποιο καταστημα ενδεχομενως. Σας ευχαριστω πολυ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω στο μεσαίο καπάκι είναι αλλά νομίζω πρέπει να λύσεις τα άλλα δυο πρώτα, αριστερά και δεξιά!
Τι βγάζεις και την πας σε ένα μαγαζί με μπαταρίες για έλεγχο. Εκεί θα σου πουν αν θέλεις άλλη. Εγώ έτσι θα έκανα...τώρα μπορεί κάποιος φίλος να προτείνει κάτι άλλο!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θυμάμαι καλά το (+) είναι βγάζοντας τη σέλα στη δεξιά πλευρά κόντα στην ασφαλειοθήκη, υπάρχει κ αυτοκόλλητο.
Το (-) είναι η μια(inox) απ τις τρεις βίδες στο καπάκι στο φίλτρο λαδιού στην δεξιά πλευρά επίσης. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν μπέρδεψα το μοντέλο αλλά στο δικό μου 2002 έβγαζα το πάνω μέρος από το ‘’ντεπόζιτο’’(πλαστικό καπάκι) !!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έτσι ακριβώς..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για να μην παρεξηγηθώ, τα σημεία που ανέφερα είναι για εκκίνηση απο άλλη μπαταρία, για την αντικατάσταση όντως χρειάζονται λύσιμο τα πλαστικά του ψευδοντεπόζιτου |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεβιδώνεις τις βίδες γύρω γύρω από τα πλαστικά του πάνω μπροστινού μέρους της μηχανής και η μπαταρία είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι το ρεζερβουάρ κάθε μηχανής! Σηκώνεις πάνω την μπαταρία αφού βγάλεις τους πόλους, παίρνεις μια άλλη γύρω στα 45-50€ και κάνεις τη δουλειά σου.
Στην επανατοποθέτηση της καινούργιας να κάνεις αυτό που λέει το μάνιουάλ σου όμως για τη μανέτα του γκαζιού, ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βρηκα κατι σχετικο με την ρυθμιση του γκαζιου στο manual. Απο οτι θυμαμαι απο το forum ανοιγεις και κλεινεις την μανετα 3 φορες πριν βαλεις μπρος ή κατι τετοιο....δεν το θυμαμαι καλα. Αν εχει καποιος την ορεξη να μου το ξαναθυμισει θα με βοηθαγε παρα πολυ. Με την ευκαιρια αυτη θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που απαντησαν στην ερωτηση μου .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άλλαξα μπαταρια δουλεψε και μετα...!gs 1100 | dennis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 01-04-2011 12:01 |
Δεν παινρνει μπρος -- Εμεινα απο μπαταρια. | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 28-01-2011 14:46 |
Τι σημαινει, μπαταρια?? | TASOS GS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 04-11-2010 00:42 |
μπαταρια f800gs | man gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-10-2010 10:08 |
μπαταρια | BATALOS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 24-01-2010 13:11 |