![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους και απο εμενα και χαιρομαι πολυ που βρισκομαι εδω.Ειμαι κατοχοσ μιας GSA 1200 εδω και λιγο καιρο και πανευτηχεις.Χωρις τεραστιες οδηγικες ικανοτητες και εμπειριες αλλα ενα ονειρο χρονων που αποκτηθηκε τελικα μετα απο πολλες δυσκολιες γι'αυτο και η χαρα μεγαλη.Σε αυτη την πρωτη φαση επικοινωνιας μου με το φορουμ θα ηθελα να επισημανω καποια πραγματα και να ευχαριστισω για αυτα.Πριν παρω την μηχανη και οδηγωντας αποκλειστικα αυτοκινητο τα τελευταια χρονια αποφασισα να ψαξω πραγματα που αφορουσαν την ασφαλεια πανω σε μια μηχανη μεγαλου κυβισμου αν και οι 2 ροδες ειναι 2 οτι και να ειναι, τεχνικες οδηγησης και διαφορα τετοια θεματα γιατι το τι μηχανη ηθελα να παρω ηταν το μονο ξεκαθαρο.Ειχα εγγραφει στο φορουμ πριν αγορασω την μηχανη και διαβασα πολλα εως παρα πολλα πραγματα σε μικρο χρονικο διαστημα.Εμαθα παρα πολλα πραγματα και ψιλιαστικα πολλα ακομα τα οποια τα κουβαλαω μαζι μου οταν καβαλαω την μηχανη απο ανθρωπους με γνωσεις,εμπειριες και διαθεση να τα μεταδοσουν σε αλλους λιγοτερο καλυτερους η εμπειρους οδηγους και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι'αυτο.Με ευαισθητοποιησαν σε τετοιο βαθμο που πρωτα αγορασα τον εξοπλισμο μου και μετα απο λιγο καιρο την μηχανη,θα το εκανα σιγουρα αλλα πανω στον ενθουσιασμο μου μπορει να εκανα καποιες εκπτωσεις στο θεμα τησς ασφαλειας πραγμα που δεν πρεπει να γινετε απο κανεναν αν και στα 10 μηχανακια-μηχανες που βλεπω στο δρομο οι 8 οδηγοι δεν φορανε ουτε κρανος δεν μιλαω καθολου για υπολοιπο εξοπλισμο και ειναι τραγικο οταν στο σπιτι περιμενουν ανθρωποι και ανθρωπακια ολο χαρα να γυρισει ο μπαμπας να παιξουν μαζι του.Πολλα λεω αλλα ηθελα να τα πω.Νοιωθω τυχερος που βρισκομαι εδω.Υγεια και ορθια χιλιομετρα σε ολους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιωτη καλως ηρθες στην παρεα μας,να εχεις παντα ορθια και καλα χιλιομετρα,οσο αφορα την εμπειρια,κανεις δεν γεννηθηκε ξερωντας να οδηγαει μηχανη,ολοι μαθαμε στο δρομο,αντε και καλες βολτες
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Πάνο,
καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum !!! Να χαίρεσαι την κούκλα σου και να κάνεις πολλά "όρθια" χιλιόμετρα μαζί της .... ![]() Υ.Γ. Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και σε περιμένουμε σε κάποια προσεχή συνάντηση του φόρουμ, να σε γνωρίσουμε κ από κοντά .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες.
Καλά κλμ |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες Παναγιωτη στην παρεα .
Καλα και παντα ορθια χιλιομετρα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για το καλοσορισμα,καλες βολτες να εχουμε.
|
|
|||
|
|||
![]() Καλώς ήρθες στη παρέα καλά να περνάς με τη κούκλα σου με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα μαζί της . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλώς ήρθες φιλέ μου στην μεγάλη παρέα του GS forum
και τα λες και πολυ καλα μπραβο |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 17:24 |
...χαιρετίζω το forum σας! | mr-klik | Καλώς ήλθατε | 25 | 22-02-2011 07:05 |
καλησπέρα σε όλο το forum! | konstantinos2310 | Καλώς ήλθατε | 20 | 06-04-2010 06:19 |
Το GS Forum θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας!!! | riko46 | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 337 | 30-09-2009 13:17 |
Καλησπερα σε ολο το forum | georgekostas | Καλώς ήλθατε | 21 | 10-06-2009 09:20 |