![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως μπαίνεις στον χωματόδρομο...
![]() ...όπου βλέπεις πολύ ασχήμια γύρω σου... ![]() ...και λες "Δεν μπορεί. θα δω και κάτι όμορφο"... ![]() ...αλλά η γκαντεμιά συνεχίζει να σου χτυπάει την πόρτα... ![]() ...ανελέειτα... ![]() ...και αποφασίζεις... ![]() ...πως θα δεχθείς... ![]() ...το αναπόφευκτο... ![]() ...αδιαμαρτύρητα. ![]() Επίσκεψη στις κατασκηνώσεις Αγ.Κοσμά (Κακοπλεύρι, Τρίκαλα) Η περιοχή των φωτογραφιών είναι 3-4 χιλιόμετρα πριν το χωριό Κακοπλεύρι όπου αριστερά υπάρχει χωματόδρομος με μικρή πινακίδα "Γέφυρα Μπάλτας, Έτος Κατασκευής 1403". |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως το'πες... "ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ"!!
![]() Τι υπέροχα μέρη έχει η Ελλάδα μας... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ας είναι όμως και έτσι, τα forum γιατί υπάρχουν άλλωστε? ![]() (Θέλω τζούρα από Κρήτη, το 'ταξες. Και ξέρεις τι λένε ε, μην τάξεις σε μικρό και σε χαζό. Κουβαλάω λίγο και από τα δύο, εκρηκτικό μείγμα, το νου σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαμος !!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ατελείωτη ομορφιά !
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χάλιιιι
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν είναι εικόνες αυτές. Δεν είναι η πατρίδα μας αυτή. ΄ ΄ ΄ Απίστευτη ομορφιά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αμάν ρε Βαγγέλη, τι πήγες κι έκανες...
Δημιούργησες ταραχή στο ψυχικό μου κόσμο με αυτές τις εικόνες... Χάθηκαν οι πολύβουες καφετέριες ,με τα θηριώδη τζιποειδή αραγμένα και τους ''γυαλί μαύρο ,τσιγάρο στο στόμα, κομπολόι στο χέρι'' τύπους , να διηγούνται πόσο χάλια ήταν το ουίσκι που σέρβιρε το .... ![]() Εσύ πήγες στην απόλυτη ομορφιά ![]() ![]() ![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 14:15 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
"Γυναίκα τι φαί έχουμε:" | Carduelis | Διάφορα | 12 | 18-01-2010 19:16 |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 14:39 |
Να τι θα "ντυθώ" στις απόκριες .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 20-02-2009 11:16 |