![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Όπως λέει ο τίτλος.
Έκανα μια αγορά πριν 1 μήνα ακριβώς από e-bay επειδή είχε προσφορά ένας από τους πωλητές που έχω ξαν'αγοράσει μπασκετικά παπούτσια. Δυστυχώς δεν μου έκαναν. ![]() Φοράω 45 και είπα ένταξει μωρέ θα το φοράω λιτό,έτσι και αλλιώς για βόλτα είναι. Δυστυχώς με χτυπάει... ![]() Το παπούτσι είναι 44 νούμερο,εννοείται γνήσιο (με τα πόδια και τα πέλματα μας ΔΕΝ παίζουμε),στο κουτί τους. Η τιμή που υπάρχουν τα millenium (ο περισσότερος κόσμος έτσι τα ξέρει!) στην αντιπροσωπεία της ΝΙΚΕ είναι 180 ευρώ. Η τιμή που είχε προσφορά ο συγκεκριμένος χρήστης ήταν 120 δολλάρια+30 μεταφορικά. Τιμή πώλησης για το forum είναι 80 ευρώ ![]() Είναι φορεμένα 1 φορά,φαίνεται και στις φώτο.Δυστυχώς δεν μου κάνουν.... ![]() ![]() ![]() ![]() Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973-829566 Σπύρος. Ή εδώ ή με π.μ. Ευχαριστώ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αν ηταν 44.5 θα σου τα επαιρνα κατευθειαν,κριμα!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
αγοραζω τις βαλιτσες τις πλαινες στο βαθος αν θελεις!!!οσο για τα παπουτσια τα εχω κριμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά είδα την φώτο και λέω στάνταρ θα γίνει σχόλιο!
Οκ όποιος αγοράσει τα παπούτσια δώρο οι πλαϊνές... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και όποιος δεν θέλει τις πλαϊνές..?? δώρο το agv..??
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
τα γνησια millenium έχουν μεταλλικά τελειώματα στα κορδόνια, και το κουτί τους δεν είναι πορτοκαλί, μάλλον...ξέρεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εκανες αγορα απο αμερικη/e bay 120+30μεταφορικα για να γλυτωσεις 30 ευρω?
..καλη πωληση σου ευχομαι ..& γρηγορα με το σωστο νουμερο
|
|
|
|||
|
|||
|
πουλας τα παπουτσια χωριστα,ενα ενα?
![]()
|
![]() |