![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τι είναι το Spam
Spam είναι η μαζική αποστολή μεγάλου αριθμού μηνυμάτων που απευθύνονται σε ένα σύνολο παραληπτών του Dιαδικτύου χωρίς αυτοί να το επιθυμούν και χωρίς να έχουν συνειδητά προκαλέσει την αλληλογραφία με τον εν λόγω αποστολέα. Το Spam συχνά έχει την μορφή ενημερωτικών ή διαφημιστικών μηνυμάτων για προϊόντα ή υπηρεσίες τα οποία φθάνουν στο γραμματοκιβώτιο μας χωρίς να έχουμε ζητήσει την εν λόγω πληροφόρηση. Η αλληλογραφία αυτή λοιπόν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απρόκλητη ή ανεπιθύμητη αλληλογραφία, δύο όρους που χρησιμοποιούμε για την απόδοση στη γλώσσα μας του όρου Spam. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Spam μπορούν να συνοψιστούν στα ακόλουθα σημεία:
Kαι στο θέμα μας ![]() Μας αρέσει? Κάνει κακό? Κάνει και καλό? Προσωπικά κάνω και μ αρέσει να μου κάνουν ή και να διαβάζω σπμαρισμένα, με χιούνορ, σχόλια. Νομίζω, και έχω διδαχθεί, ότι κάτι μονότονο κουράζει, και θα σταματήσει ο επισκέπτης να το διαβάζει, να το επισκέπτετε. Πολλά forums δεν έχουν επισκεψιμότητα, γιατί κατά την γνώμη μου, δεν έχουν spam. Είναι κάτι που σε φέρνει περισσότερο κοντά στον άλλον. Βέβαια πολλές φορές σε απομακρύνει. Είναι περισσότερα τα καλά ή τα κακά? Γοια παιστε τιν γνόμι σας
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ότι δεν περιέχει χιούμορ, είναι spaσιmο . . . ΥΓ: Κι όπως είπε κάποτε ο Πασχάλης: Το spam είναι κίνημα
Last edited by nikos-x; 02-08-2011 at 19:00. Λόγος: Παράθεση |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προσπαθησε για παραδειγμα να βρεις λυση σε τυχαιο προβλημα στο google σχετικα με πληροφορικη - δορυφορικα - κινητα - φωτογραφικες... Στα φορουμς που εχουν εκτεταμενο σπαμ θα ψαχνεις με τις ωρες και ενω μπορει να υπαρχει η απαντηση το θεμα που ψαχνεις, το πιθανοτερο ειναι να μη τη βρεις... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλά θα σκεφτείς μια διαδικτιακή παρέα, γνωστούς, φίλους, που έχεις, είναι μεγάλη και μεγαλώνει, τους κρατά αυτό, ή μια ``βιβλιοθήκη`` που κάποιος θα μπεί μέσα, θα δει, θα πάρει πληροφορίες και μπορεί να μην τον ξαναδείς. |
|
|
|||
|
|||
|
Για αυτο εχω στο παρελθον προτεινει μια αμιγως τεχνικη κατηγορια ωστε να φυλασσονται στα αρχεια "στολιδια" που κατα τη γνωμη μου προσδιδουν κυρος στο φορουμ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απλά Σπάσιμο ελληνιστή . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρά είναι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ο Ντινόπουλος "πρωθυπουργός"....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 2009, η χρονιά του spam ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 23-12-2009 13:34 |
| ΟΧΙ άλλα Ηoax / Spam posts !!!!!!!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 6 | 23-06-2009 20:43 |