![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ/ΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ Η ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ...Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ,ΜΠΑΡΑΚΙΑ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΜΗΝ ΔΥΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ...ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ....ΚΩΣΤΑΣ 6938038220 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποια στιγμή θα την τιμήσουμε την προσφορά σου Κωστή !!!
Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων ! Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|||
|
|||
![]() φιλε Κώστα καλημέρα,η οικογενεία μου μένει Καλαμάτα και ερχομαι συχνα..με την πρωτη ευκαιρία θα σου τηλ..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω τον κολλητο στη βεργα...αλλα ενα καφε με συμφοριτη θα το πιω....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κώστα σε ευχαριστούμε...
Οταν με το καλό ερθούμε στα μέρη σου, θα χρειαστούμε οποσδήποτε τις συμβουλές σου... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Κώστα
Είμαι κι εγώ από την Καλαμάτα, και κατεβαίνω πολύ συχνά στην πόλη. Την επόμενη, θα σε πάρω να βρεθούμε. Πρέπει να σχεδιάσουμε διαδρομές για το forum στην περιοχή. Είναι τι ιδανικό μέρος για On-Off εργαλεία..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ωραίος ο Κώστας . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν έχω λόγια να περιγράψω τη φιλοξενία του φίλου μας . . . βλέπετε είναι κολλητός μου!!!Άχ αυτή η μάνα σου τι τράβηξε . . .
Στο δρόμο για Καλαμάτα είναι κ το Λουτράκι που βρίσκομαι κ γώ . . . Θα χαρώ πολύ αν κάποιος με "ξεσηκώσει" να κατεβούμε μαζί!!! Έρχομαι φίλε έρχομαι!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΦΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/10 | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 62 | 25-10-2010 21:50 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | REK | Διάφορα | 5 | 17-09-2010 12:08 |
ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? | saitman | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 20-10-2009 10:00 |
ΨΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ | Gazi | Διάφορα | 5 | 19-10-2009 22:58 |
ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ? | riko46 | Διάφορα | 7 | 16-09-2009 00:08 |