![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι εδώ και καιρό σε αναζήτηση μηχανής πιό ταξιδιωτικής από το Dakar, χωρίς όμως να ξεφύγω σε χρήματα και κυβικά. Το μάτι μου λοιπόν έπεσε και στο 850 σε έκδοση GS ή RT.
Κάθε γνώμη και προσωπική εμπειρία ευπρόσδεκτη. Οπως καταλάβατε μέχρι να αποφασίσω..... θα σας τα πρήξω ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() 1150gs ξεκάθαρη λύση και λογική, το 850 είναι μεσοβέζικη λύση δεν βρίσκω πιό κατάλληλη λέξη! Η αν δεν θες να έχεις μεγάλο διαφορά(ευρώ) από το δικό σου πάρε το 1100gs. Τον τίγρη γιατί τον παραμέρισες??? |
|
|||
|
|||
![]()
Bmw R 1100 GS '1997 - Car.gr
2500 χιλιάρικα και να ρίξεις και 500 βαρειά-βαρειά σε σέλες λάστιχα κλπ κρατάς και το μικρό για την Αθήνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η αυτή ακόμα πιό καλή περίπτωση:
Bmw R 1150 GS ABS - κίτρινο '03 - € 3.500 EUR (Συζητήσιμη) - Car.gr 57Κκμ μιλάς για μηχανή στην εφηβεία ![]() Εχει κάνει ο Γιώργος 190.000 κμ και πάει αέρα, ζήτησε να του αλλάξουν ελατήρια και τον πήρε με τα σφυριά ο μάστορης(γερακας) ![]() Last edited by siraxanz; 17-03-2011 at 00:40. |
|
|||
|
|||
![]()
850 επειδή κυκλοφόρησαν λίγα δε θα βρεις καλές τιμές. Δες για 1100 ή και 1150 φυσικά.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν είναι ώρα να φάω τα μούτρα μου... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνήσω!...
|
|
|||
|
|||
![]()
το 850GS & RT θεωρήθηκε ψιλοαποτυχία διότι δεν έδινε την απαραίτητη δύναμη στην ήδη βαριά μοτοσυκλέτα...δεν την κράτησαν πολύ καιρό στη παραγωγή και γι' αυτό δεν θα βρεις πολλά κομμάτια....τώρα πια, ακόμα και να βρεις 850, δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από το 1150....
Να επιλέξεις 1150 σε όποια έκδοση θέλεις, περισσότερο value for money, κι ότι και να σου ζητήσει είμαστε πάρα πολλοί οι πρώην αλλά και νυν κάτοχοι 1150 και η βοήθεια θα είναι αμέριστη..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για να παρεις 1100-1150 θα πρεπει να το περασεις απο τα 40 κυμματα πριν το παρεις.να ελεγξεις διαφορικο κι αλλα πολλα,οπως και κινητηρα αν και με το αυτι πολλα πραγματα δε φαινοντε.
σε μια τετοια αγορα θα ημουν πολυ επιφυλακτικος,αν υπαρχουν η ξεκινησουν βλαβες μιλαμε χιλιαρες και βαλε. |
![]() |
|
|