![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρες....το πρόβλημα μου ειναι το εξής:
Εχω gs adv '08 και το τελευταιο καιρό μόλις κάνω κατεβάσματα ταχύτητων...η μηχανη μ κάνει κάποιομ τσακ κ παει να μου σβήσει!!! Μάλιστα δύο(2) φόρες το έχω παθει κ μου έχει σβήσει η μηχανη και ευτυχός π είχα πατημένο συμπλέκτη κ δεν έπεσα!! Το θέμα ειναι όμως ειναι πολυ σοβαρο διότι μπορει καμια φορα να ειμαι αφηρημενος κ να μου πέσει η μηχανη !!!!Που να οφείλεται τώρα αυτό???το έχει πάθει κανενας άλλος στο παρελθον?? |
|
|
|||
|
|||
|
κατι σχετικα με τον ψεκασμο πρεπει να ναι.πηγαινε το σε καποιον εξοουσιοδοτημενο να δεις τι θα σου πει κι εκεινος.
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάτι σε αντλία βενζίνης μου μυρίζει
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ρωτησω κατι απλο:
Οταν εκκινεις την μηχανη, δινεις... γκαζι; Αν οχι, απο αυτην την αποψη δεν εχεις προβλημα. Αν ναι, μην το κανεις πια, αλλα εκτος αυτου, κανε το εξης: -Βαλε το κλειδι και γυρνα το να σου αναψουν οι ενδειξεις και περιμενε να κανει τον ελεγχο. -Μετα, γυρισε το γκαζι τερμα, και ξανα κλεισε το (ολη την διαδρομη ομως). Αυτο κανε το δυο ή τρεις φορες. Κλεισε τον διακοπτη, περιμενε δυο με τρια λεπτα. Μετα, βαλε παλι το κλειδι, γυρισε το, ασε το να κανει τον ελεγχο και βαλε τοτε μπροστα την μηχανη. Υ.Γ Αν βαζεις μπροστα την μηχανη, δινοντας γκαζι, μπορει να ξερυθμιστει το TPS!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Με την ευκαιρία, αυτό που λέει ο BOXER να το κάνετε όποτε αποσυνδέετε (και μετά ξανασυνδέετε) την μπαταρία.
|
|
|
|||
|
|||
|
θα το κάνω αυτο που λες boxer αν και δεν νομιζω...γιατι πάντα οταν βαζω την μηχανη μπροστα δεν βάζω γκάζι καθόλου....μαλιστα την αφηνω και κανα 2-3 λεπτα να ζεστανει....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστο και αυτο !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μονο το κλειδι της μηχανης σου και τεσσερα λεπτα απο τον χρονο σου !!!Για την ιστορια και μονο... το ζεσταμα που λες, δεν παιζει κανενα ρολο στην συγκεκριμενη περιπτωση σου !
Last edited by BOXER; 23-07-2011 at 01:48. |
|
|
|||
|
|||
|
για την ακρίβεια είναι περιττό (έως όχι καλό)
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα ακοής | MARK | Ανέκδοτα | 7 | 02-02-2011 23:34 |
| ΕΕ: ένα βήμα ανοχής στα ίχνη μεταλλαγμένων στα τρόφιμα | MARK | Υγεία | 0 | 18-11-2010 18:00 |
| Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 |
| Έξυπνα ηλεκτρικά ? | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 29-12-2009 00:38 |
| Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |