![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι BMW, δεν είναι μοτοσυκλέτα, είναι όμως δίκυκλο. Κι ο λόγος που ζητάω τη γνώμη σας, είναι γιατί κάποιοι κατέχετε τα μηχανολογικά, κάποιοι την εμπειρία, μιας και αρκετοί από 'μας έχουμε ένα μικρό δίκυκλο για τις καθημρινές κοντινές μετακινήσεις.
Γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Έχω ένα σκουτεράκι, ένα PEUGEOT 50 κεκ, 4Τ, το οποίο στις ανηφόρες της Σκοπέλου με πρόδωσε, μιαν ωραία εσπέρα. Η διάγνωση σπασμένο ρουλεμάν στροφάλου. Επισκευή με τα σχετικά του στα 170 €. Όπου και ξενέρωσα. Αιτία (λέει) ότι αν τα ζορίσεις με βάρος ή ανηφόρα, τα φτύνουνε. Είμαι στη διαδικασία λοιπόν της ανταλλαγής, και ανάμεσα σε : YAMAHA crypton 110 AGILITY 125 μετρά για μένα η αξιοπιστία, αλλά και η ασφάλεια στη μετακίνηση. Και όχι να τρέχω κάθε τρεις και λίγο στο μάστορα για καμπάνες, ιμάντες ή δε ξέρω τι.΄ Έχει κανείς σας εμπειρία με τα "πιτσιρίκια" αυτά; |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε την πάπια.Φθηνότερη συντήρηση και κατανάλωση.Είχα scooter και πλήρωνα περισσότερο στα συνεργεία από ότι οι άλλοι με παπιά.Μέχρι και τα λάστιχα στα σκούτερ είναι πιο ακριβά.
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω υπέρ πάπιας !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ πάπια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+1200 υπέρ της πάπιας! Μεγάλη εφεύρεση η πάπια!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
150% εννοείται πάπια
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Νικόλα, εσύ κόπτεσαι για την ασφάλεια! Και θες να κινείσαι μέσα στην πόλη και μάλιστα όχι στη ζούγκλα της Αθήνας με παπί.
Γνώμη μου;! Χρησιμοποίησε το Dakar, γράψε της χιλιόμετρα, ευχαριστήσου τη. Στο έχω ξαναπεί! Εχεις και το γκάζι και τα φρένα και την άνεση! |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά εδώ που τα λέμε ο ortho έχει δίκιο. Έχεις μια μοτό πολύ οικονομική και πολύ ευέλικτη για πόλη. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
To agility το έχει μια φίλη μου και δεν τις έχει βγάλει προβλήματα, όμως η φίλη μου το δουλεύει με 40km και 50Κμ το περισσότερο, δηλαδή είναι σαν να στρώνει συνέχεια !!
Κατά τη γνώμη μου αυτά τα σκουτεράκια αν βγάλουν πρόβλημα..κοστίζουν πολύ !! Το crypton το 110 έχει προτιμηθεί και για σκληρή δουλειά όπως delivery κ.α. θεωρείται "σκυλί" δηλαδή! Σκεφτόμουν να πάρω το crypton το 135 ήθελα ένα μηχανάκι οικονομικό και με αξιοπιστία αλλά κατέληξα στο 650 ευτυχώς !! |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένα από τα δυο.
Από την στιγμή που έχεις Dakarάκι δεν χρειάζεσαι τίποτα από αυτά. Εγώ για να μη δουλεύω τον ελέφαντα σκέφτομαι να πάρω κανένα x-moto να κάνω την πλάκα μου. Στην καθημερινότητα μου θέλω να έχω πέρα από οικονομία και ενεργιτική ασφάλεια....πράμα που δεν υπάρχει σε παπιά και μικρά scooter. Αν θα έπερνα scooter αυτό θα ήταν ΜΟΝΟ το SH300i ABS. Scooter / πάπιες κτλ.....είναι στο παρελθόν. |
![]() |
|
|