![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Θέλω αν αλλάξω τα υγρά φρένων στη μονάδα ABS της μηχανής μου 1150 GS Adventure 2002 χωρίς Integral ( εχω ABS II )μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τι τρόπο ??? Ευχαριστώ . ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ο Μαρίνος (pits) έχει κάνει την αλλαγή ... κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είναι με integral Νίκο το κοίταξα έχει διαφορετική μονάδα .
Σε ευχαριστώ . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εαν εχεις το repair manual της BMW ( το pdf αρχειο που κυκλοφορει) στην σελιδα 00.32 γραφει τον τροπο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εαν δεν το εχεις να στο στειλω με καποιο τροπο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου θα το κοιτάξω και αν κολλήσω κάπου θα σε ενημερώσω .
![]() Εσύ το έχεις κάνει ????? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη περιμένουμε κ φωτορεπορτάζ ε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα περιμένεις πολύ Νίκο γιατί πρέπει να έχω και το χρόνο να το κάνω και αν δεν είμαι εκατό τα εκατό σίγουρος δεν βάζω χέρι εκεί .
![]() Αν το κάνω σίγουρα θα ανεβεί αναλυτικό . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν το εχω κανει ποτε γιατι με φοβηζει λιγο να βαζω χερι εκει και ετσι την πηγα για αλλαγη την προηγουμενη βδομαδα στο συνεργειο του fast&furiοus. Στειλτου ενα πμ δεν νομιζω να εχει προβλημα να σου λυσει οποια απορια εχεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ Γιάννο .
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 08:59 |
| Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 21:45 |
| Φονική κατολίσθηση στα Τέμπη | gbmw | Ελλάδα | 8 | 22-12-2009 05:58 |
| ''Το πουλμαν της Εθνικής στο μουντιάλ'' | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 09-12-2009 19:16 |
| Ελληνικα Στρατα=Διακοπες.... | Kwstas_kef | Ελλάδα | 18 | 09-09-2009 16:08 |