![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα φίλοι,
σιγά σιγά ανακαλύπτω διαφορές μεταξύ του GS του 2010 και του 2011, αρκετά σημαντικές, τις οποίες μου επιβεβαιώσαν κι από την αντιπροσωπεία. Αρχικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο απαλά μπαίνουν οι σχέσεις του κιβωτίου ταχυτήτων σε σχέση με το Adventure του 2010 που χα. Πράγματι με ενημέρωσαν ότι το σασμάν εδώ και 6-7 μήνες έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου. Μαζί μ αυτό έχει αλλάξει και μέρους του διαφορικού (!) το οποίο απ ότι κοίταξα προσεκτικότερα έχει μια εξαγωγή που δεν υπήρχε παλιά, στο σημείο που βρίσκεται η δαγκάνα. Αλλη βελτίωση βρίσκεται στο στεφάνι της τρόμπας βενζίνης, που είναι πιο σωστά φτιαγμένο για μόνωση και να μην σπάει. Τέλος η προσθήκη των WP αναρτήσεων είναι γνωστή σε όλους. αν υπάρχει κάτι άλλο καλό είναι να το αναφέρουμε εδώ. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ανεβάζεις και καμια φωτο να συγκρινουμε ?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εννοείς διαφορές μεταξύ μοντέλων με διπλό εκκεντροφόρο ή μεταξύ μοντέλων με μονό και διπλό εκκεντροφόρο;; |
|
|||
|
|||
![]()
ναι, διαφορές μοντέλων με διπλό εκκεντροφόρο.
βελτιώσεις από το 2010 στο 2011 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου το εξηγείς λίγο???Δηλαδή το δικό μου το adventure που είναι με διπλο εκκεντροφόρο του 10 είναι διαφορετικό απο το 11????? ![]() Καί αν μπορείς βάλε καμιά φώτο να καταλάβω...... Last edited by pilot; 05-07-2011 at 23:18. |
|
|||
|
|||
![]()
έχει κάποιες βελτιώσεις, ναι.
νέο σασμάν νέο διαφορικό και κάποιες άλλες μικρότερες βελτιώσεις |
|
|||
|
|||
![]()
Εψαξα σε site λοιπόν τα adventure με το esa δεν άλλαξε τίποτα αλλάξανε στα απλά GS και βάλανε WP για σασμάν δεν αναφέρει πουθενά τίποτα απλά οτι άλλαξε το σασμάν σε όλα τα twin cam engines ,κάτι άλλο δεν βρήκα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός.
|
|
|||
|
|||
![]()
το σασμάν έχει αλλάξει,
έχει αλλάξει κι ο κωδικός του ως ανταλλακτικό στο τεχνικό εγχειρίδιο. θα σας βγάλω φωτο κι από την προσθήκη στο διαφορικό, φαίνεται με το μάτι αυτό. |
|
|||
|
|||
![]() Για βάλε να δούμε...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1200GS του 04, χρώματος μπλε... | alexat | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 05-05-2011 12:24 |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 15:03 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
Η επιστολή του Π. Κατσιμίχα στο 7 για τις δηλώσεις του Μ. Χατζηγιάννη | HAWK_46 | Επικαιρότητα | 10 | 01-06-2010 16:41 |
Τo σεξουαλικό σχόλιο στο blog του κόστισε τη δουλειά του | Alext | Κόσμος | 6 | 23-11-2009 18:53 |