![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Εχω γραφτεί εδω και λίγο καιρό στο φόρουμ αλλα υπάρχει ένα θέμα. ΔΕΝ ΕΧΩ BMW πόσο μάλλον GS.
Είμαι κατοχος μαστόδοντου και συγκεκριμένα ενός Aprilia Caponord 05 ABS. Ελπίζω να δέχεστε λοιπόν αλλόθρησκους .................... |
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Θοδωρή,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum !!! Καλή διαμονή στην παρέα μας και πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα, με ότι κ να καβαλάς .... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
|
Οι μοτοταξιδιώτες είναι παντα καλοδεχούμενοι καλοσορισες φιλαράκια στην όμορφη παρέα μας
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς όρισες και καλα χιλιόμετρα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Θοδωρη καλως ηρθες στην παρεα μας, ολοι καλοδεχουμενοι ειναι με οτι μοτο και να εχουν ,καλα χιλιομετρα να εχεις και καλα post ..
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρά πολύ ωραίο.
Αρκεί να μην έχεις ως σκοπό σου να μας πείσεις πόσο βλακεία επιλογή κάναμε εμείς. |
|
|
|||
|
|||
|
καλώς ήρθες!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλωσόρισες φίλε Θοδωρή στη συντροφιά μας !
Καλά χιλιόμετρα και καλή διαμονή στην παρέα μας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|
|||
|
|||
|
Θοδωρή... ...και καλή διαμονή..
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 8 ασκήσεις.... για να εκπαιδευτείτε στην καλή διάθεση | jeny | Διάφορα | 6 | 15-11-2010 16:15 |
| Αφαίρεση εσωτερικού Schouberth | griv_gs | Κράνη | 1 | 31-08-2010 20:53 |
| Μήπως σκέφτεστε για ομαδική αγορά ανταπτορα 12V ? | arisp | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-06-2010 23:49 |
| Τέλη Επανασύνδεσης; | VILLY | Ελλάδα | 15 | 25-08-2009 13:41 |
| Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |