![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
έχω ένα GS1100R και έχω το γνωστό πρόβλημα με το avance. Μου είπαν ότι υπάρχει κάποιος που φτιάχνει το Avance στην Αθήνα. Επίσης ότι έρχεται kit από Αμερική. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι; Ευχαριστώ snopol |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο ειναι το γνωστο προβλημα με το αβανς στο 1100 ?
Εχω κι εγω 1100 και δεν ξερω κατι για το θεμα .... |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω θα ήθελα να ενημερωθω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπας και θέλουν ρύθμισμα τα σώματα? Αβανσ και τέρμα χάλια να είναι από τον σένσορα, δεν νομίζω να μπορούμε να το καταλάβουμε εμείς, μόνο κάποιος καλός μάστορας.
Τι ακριβώς σου κάνει. |
|
|||
|
|||
![]()
Λογο του οτι κανω μονος μου ολο το σερβις της μηχανης και πιστεψε με το εχω ψαξει αρκετα, τι εννοεις με το "προβλημα του avance"? Δεν σου ανεβαζει γρηγορα στροφες? Ακους πιρακια στις 5,5-6,5κ στοφες? Συνεχεια χανεις τις ρυθμισεις και ξε-ζυγιζονται οι κυλινδροι?
Πες μας τι εννοεις για να βοηθησουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως εννοεις το φαινομενο των κουζινετων στα σωματα του injection που φθιρονται και μπορει να παιρνουν αερα με αποτελεσμα να εχεις δειγμα απορυθμισης των κυλινδρων?
Αναφερεις ενα κιτ και το μυαλο μου παει σε αυτο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Kalimera,
mallon den to eipa katallila. Prokeitai gia tous sensores ston mauro "kathrepti", piso apo ton mprostino troxo. Sinithos simbainei sto plisimo, "xerithmizontai" oi aisthitires. Euxaristo olous gia tin amesi antapokrisi Panta Otrhioi snopol |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα......μιλας για τους σενσορα αναφλεξης που δεν πρεπει να βραχει οταν πλενουμε τη μηχανη. και εκει που πας να βαλεις μπροστα τη μηχανη δεν παιρνει μπροστα με τιποτα......ναι φτιαχνεται και μπορει να το κανεις και μονος σου. Κανονικα εχει 350€ αλλα δεν υπαρχει αναγκη....θα ψαξω να βρω το λινκ και να σου το στειλω για να δεις πως μπορεις να φτιαξεις μονος σου το προβλημα. Δωσε μου λιγο χρονο!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
HALL SENSOR Φωτης Πατρα Εθνικης Αντιστασης 34