![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Τι λένε Έλληνες, που πήγαν για διακοπές στη γειτονική χώρα και δεν έμειναν ικανοποιημένοι Έλληνες, που πήγαν διακοπές στην γειτονική Αλβανία, δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Και μεταφέρουν αρνητικές εντυπώσεις. Μιλούν για έλλειψη ανέσεων, η οποία δημιουργεί πρόβλημα, έστω και αν το κόστος είναι φτηνό. Πάντως, πιστεύουμε ότι στην Αλβανία, παρά τη γκρίνια κάποιων Ελλήνων τουριστών, μπορεί κάποιος να κάνει καλές διακοπές από όλες τις απόψεις. Λένε συγκεκριμένα δύο Έλληνες, που βρέθηκαν πρόσφατα σε περιοχές της Αλβανίας για τουρισμό. Ο πρώτος: "Τα αλβανικά ξενοδοχεία, οι "ανέσεις" τους και οι υποδομές της χώρας είναι "ανέκδοτο" παιδιά, μη... μασάτε, αν σας λένε κάτι διαφορετικό. Η παραμονή εκεί είναι ταλαιπωρία". Και ο δεύτερος:" Το μόνο πεντάστερο στην Αλβανία είναι το ¨Σέρατον" (σ.σ.: δεν είναι το μόνο) και ακάμα και αυτό βρωμάει ποδαρίλα από φτηνοπά###### και λύκρα κάλτσα". Kάτοψη (με άποψη) Ότι και να πω είναι λίγο.......ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΟΥ..........
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ευτυχώς! δεν θα άντεχα να τους συναντώ και εκεί ![]() αν πιάσουν και την γειτονιά,είμαι να φεύγω για ζανζιβάρη! Vila Duraku Hotel, Saranda, Albania Rogner Hotel, Tirana, Albania Adriatik Hotel, Durres, Albania |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πάντως που βρέθηκα πρόσφατα για δουλεια στα Τιρανα, το ξενοδοχειο που εμεινα ήταν 5αστερο με 100 € (ειδική τιμή) και θα το ζηλευαν πολλάά Ελληνικα αντιστοιχης κατηγοριας...
Ασε που θα ηθελαν 300 € / νυχτα... Ηταν ΑΨΟΓΟ !!! |
|
|||
|
|||
![]() Ελάτε ρε παιδιά στρατό δεν κάνατε . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χα! Ενώ όλα τα δικά μας, ευωδιάζουν και έχουν ΤΗΝ εξυπηρέτηση ... ε ρε κατακαημένη Ρούμελη!
|
|
|||
|
|||
![]()
για τα ξενοδοχεια δεν έχω άποψη αλλα οι τιμές "ξεφτίλα",πραγματικά,βενζίνη με 1,23€/λτ και 4 καφεδες και μια πορτοκαλάδα 4€!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συνονώματε μπορεί να κάνω και λάθος αλλά διαβάζοντας και τα άλλα θέμετα που φιλοξενεί το blog απο το οποίο παραθέτεις το παραπάνω "ρεπορταζ", γιατί κάτι μου λέει ότι έχει μια συγκεκριμένη πολιτική προέλευση;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φυσικά και δεν δημοσίευσα την ανάρτηση με κάποιο άλλο σκοπό. |
|
|||
|
|||
![]() Γιατί ρε παιδιά !! Ας κάνει και η Αλβανία τουρισμό και λεφτά πολλά λεφτά πάρα πολλά λεφτά και ας παν στο καλό !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμεις παντως που πηγαμε Τιρανα προ μηνος,
εχουμε να πουμε τα καλυτερα, τα Τιρανα ειναι μια πολυ ωραια πολη, ωραιοτερη απο την Αθηνα, χωρις εγκληματικοτητα και με πολυ φιλοξενους κατοικους, που μαλιστα οταν εβλεπαν Ελληνες χαιρονταν ιδιαιτερα, το ξενοδοχειο που μειναμε στα Τιρανα ηταν σε μια συνοικια κοντα στο κεντρο, ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, με τεραστια δωματια, και τιμη γυρω στα 60 ευρω με πρωινο το δικλινο, πηγαινες με τα ποδια στο κεντρο, παντου υπηρχε αστυνομευση και δεν ενοιωθες ποως κινδυνευεις, οπως νοιωθεις στην Αθηνα, οι οδηγοι σταματουσαν στα φαναρια, (οχι οπως εδω που δεν ξεκινας οταν αναβει πρασινο...) ειχε τεραστιους πεζοδρομους και ηταν μεσα στο πρασινο, οι τιμες ηταν πολυ φτηνες (15 ευρω τοζευγαρι φιλετο μπυρες και σαλατα) τωρα ο δρομος απο την ενδοχωρα μεχρι τα Τιρανα ηταν δραμα, σαν να οδηγουσες σε βουνο, καθως εχει παντου εργα,τα οποια τα εχουν αναλαβει Ελληνικες εταιρειες... για τα παραλια δεν εχω αποψη, αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τους οδηγους, που λενε πως ειναι επικινδυνοι, αν εχεις επιβιωσει στην Ελλαδα (και ιδιαιτερα στην επαρχια) δεν κινδυνευεις κατα την γνωμη μου πουθενα χειροτερα απο την Ελλαδα πολυ ευχαριστως αν ειχα την δυνατοτητα να φυγω, ουτε θα ξαναπατουσα ποτε... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατι λεμε "Oι Boxer πετανε"..... | Wicked_GS | Χιούμορ | 20 | 07-01-2011 19:13 |
Μεσημεριάτικα "τραβάνε" ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 15 | 31-07-2010 11:59 |
Πέθανε ο "πατέρας" του "μαύρου κουτιού" | MARK | Κόσμος | 5 | 23-07-2010 22:41 |
Αστυνομικός " ΚΑΜΙΚΑΖΙ " και Καρατζαφέρης, περπατάνε χέρι-χέρι... | fidemporas | Επικαιρότητα | 4 | 09-12-2009 12:53 |
"Έκανε την πάπια;" | Alext | Χρήσιμα | 6 | 05-10-2009 11:29 |