GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-06-2011, 16:45
pilot Ο/Η pilot βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: Αργυρούπολη
Μoto: BMW GS 1200 ADV (DOHC)
Προεπιλογή Προβλήματα με ελαστικά continental

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατι εκτός απο την ταλαιπωρία που τράβηξα εγώ και θεώρησα οτι ημουν απλά άτυχος συνάντησα σήμερα ένα BMW ADV με τα ίδια προβλήματα τρέμουλο το μπροστινό κλπ.....στραβό πέλμα ελαστικού δλδ..

Εχει παρουσιαστεί σε κάποιον αλλο κάτι παρόμοιο?
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 16:58
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European
Προεπιλογή Απάντηση: Προβλήματα με ελαστικά continental

Έχουν αναφερθεί αρκετά πολλές περιπτώσεις σε Varadero, ειδικά στο εξωτερικό. Ακούστηκε ότι το μπροστινό που είναι φτιαγμένο στην Κορέα, και υπήρχε πρόβλημα εργοστασιακό. Στους περισσότερους τα άλλαξαν οι κατά τόπους "λαστιχάδες"με άλλη μάρκα. Η Continental δεν αντέδρασε. Μιλάω για το Conti Trail Attack...

Last edited by gepol; 06-06-2011 at 17:00.
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 17:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχουν αναφερθεί αρκετά πολλές περιπτώσεις σε Varadero, ειδικά στο εξωτερικό. Ακούστηκε ότι το μπροστινό που είναι φτιαγμένο στην Κορέα, και υπήρχε πρόβλημα εργοστασιακό. Στους περισσότερους τα άλλαξαν οι κατά τόπους "λαστιχάδες"με άλλη μάρκα. Η Continental δεν αντέδρασε. Μιλάω για το Conti Trail Attack...

Σωστά Conti trail attack....εμένα με 200 χλμ απο τα 80 -100 πηγαινα βάρκα γυαλό!!!και όταν με στείλανε στον ασπρόπυργο για την αλλαγή του ελαστικού!!!!αν είναι δυνατόν μου ρημάξανε και τις ζάντες ...ΕΚΛΑΙΓΑ στην επιστροφή

Είχα μείνει πολύ απογοητευμένος απο την αντιμετώπιση της BMW για αυτό
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 17:10
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Τι δουλειά έχει η BMW με αυτό?
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 17:10
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατι εκτός απο την ταλαιπωρία που τράβηξα εγώ και θεώρησα οτι ημουν απλά άτυχος συνάντησα σήμερα ένα BMW ADV με τα ίδια προβλήματα τρέμουλο το μπροστινό κλπ.....στραβό πέλμα ελαστικού δλδ..

Εχει παρουσιαστεί σε κάποιον αλλο κάτι παρόμοιο?
Ναι φιλε μου το αντιμετωπισα και εγω. και οχι απλα τρεμουλο αλλα και στις μικρες ταχυτητεσ εκανε ενα κομπιασμα λες και με ειχε πιασει λαστιχο!!!

να σημειωσω οτι το συγκεκριμμενο ελαστικο το φορουσε οπως την παρελαβα απο την αντιπροσωπεια.
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 17:28
nivo Ο/Η nivo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: L.A - lekanopedio attikis-
Μoto: BMW R 1100 GS ADVENTURE !!!

τα conti trail atack 1 εχουν αυτο το θεμα ,σε πολλους εχει γινει το ιδιο,για αυτο το λογο οταν ειναι το μοτο καινουργιο,σε στελνουν στη μοτοδυναμικη -yamaha που τα εισαγει,και στο αλαζουν χωρις δευτερη κουβεντα,αρα ειναι γνωστο το προβλημα,αντιθετα εχω ακουσει καλα λογια για το conti 2 ,αλλα αμα καεις απο χυλο φυσας και το γιαουρτι....
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 17:31
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι δουλειά έχει η BMW με αυτό?
Πήρα μια μηχανή 20.500 euro με τα αξεσουάρ και δεν με ρώτησε πουθενά κανείς τη γνώμη μου για το τι ελαστικό θα ήθελα , που σημαίνει οτι η BMW είναι σίγουρη για το ελαστικό που φοράει στην κάθε μηχανή της άρα και τα ελαστικά είναι μέσα στην εγγύηση...τώρα οταν εγώ έχω πρόβλημα την 3η μέρα με μόνο 184 χιλιόμετρα πρέπει η BMW να λύσει το πρόβλημα και όχι η yamaha που είναι η αντιπρόσωπος της continental στην Ελλάδα.Εγώ λοιπόν ασχολήθηκα μόνος μου να πάω στον Ασπρόπυργο που στο κάτω κάτω αν η αντιπροσωπεία ηταν στη θεσσαλονίκη έπρεπε να πάω εγώ???Και εκτός απο αυτό μου έγδαραν τις ζάντες και παραλίγο να μου σπάσουν και το RDC γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν και τους καταλαβαίνω .

Επρεπε η BMW να μου βρεί λύση γιατί οταν πήγα κατευθείαν απο τον ασπρόπυργο και παραπονέθηκα για τις ζάντες μου μου είπαν αυτοί το έκαναν και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα...κλπ που μόνο στεναχωριέμαι οταν τα θυμάμαι...Και γιαυτό εγώ άλλαξα μαγαζί και συνεργείο και ευτυχώς που υπάρχουν και αλλοι!
Η BMW ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΦΤΑΙΕΙ.
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 17:34
nivo Ο/Η nivo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: L.A - lekanopedio attikis-
Μoto: BMW R 1100 GS ADVENTURE !!!

Απόσπασμα:
Πήρα μια μηχανή 20.500 euro με τα αξεσουάρ και δεν με ρώτησε πουθενά κανείς τη γνώμη μου για το τι ελαστικό θα ήθελα , που σημαίνει οτι η BMW είναι σίγουρη για το ελαστικό που φοράει στην κάθε μηχανή της άρα και τα ελαστικά είναι μέσα στην εγγύηση...τώρα οταν εγώ έχω πρόβλημα την 3η μέρα με μόνο 184 χιλιόμετρα πρέπει η BMW να λύσει το πρόβλημα και όχι η yamaha που είναι η αντιπρόσωπος της continental στην Ελλάδα.Εγώ λοιπόν ασχολήθηκα μόνος μου να πάω στον Ασπρόπυργο που στο κάτω κάτω αν η αντιπροσωπεία ηταν στη θεσσαλονίκη έπρεπε να πάω εγώ???Και εκτός απο αυτό μου έγδαραν τις ζάντες και παραλίγο να μου σπάσουν και το RDC γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν και τους καταλαβαίνω .

Επρεπε η BMW να μου βρεί λύση γιατί οταν πήγα κατευθείαν απο τον ασπρόπυργο και παραπονέθηκα για τις ζάντες μου μου είπαν αυτοί το έκαναν και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα...κλπ που μόνο στεναχωριέμαι οταν τα θυμάμαι...Και γιαυτό εγώ άλλαξα μαγαζί και συνεργείο και ευτυχώς που υπάρχουν και αλλοι!
Η BMW ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΦΤΑΙΕΙ.
αν τους ζητουσες να παραλαβεις τη μοτο με metzeler θα στα εβαζαν,το εκαναν σε φιλο....
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 17:50
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos Εμφάνιση μηνυμάτων
αν τους ζητουσες να παραλαβεις τη μοτο με metzeler θα στα εβαζαν,το εκαναν σε φιλο....
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...εγώ δεν είχα άποψη φίλε μου αν η BMW λέει continental εγώ μαζί της...Αν τώρα θές να σου πώ ποιά θα ήταν η λύση για μένα ευχαρίστως να σου πώ την άποψή μου:

Στραβό ελαστικό ....αφήστε τη μηχανή εδώ 1-2-3 μέρες όσες μου έλεγαν , άλλωστε περίμενα τόσες μέρες να την πάρω δεν θα κολάγαμε στις 2-3 μέρες .Να μου δώσει λύση η εταιρεία και το μαγαζί που του έδωσα τα ωραία μου λεφτά , αλλά και εγώ να ξέρω οτι θα ασχοληθεί με το θέμα μου το καταρτιζμένο προσωπικό της bmw και όχι ο μηχανικός της yamaha που κανείς δεν του έδειξε πώς βγαίνει ένα ελαστικό που έχει RDC και γυρνάει και ξαναγυρνάει τη ζάντα μου και τη ρημάζει γιατί μαθαίνει πάνω στη δικία μου πώς και γιατί δεν βγαίνει!!!και όταν εγώ κατευθείαν απο τον ασπρόπυργο πάω και δείχνω τις ζάντες μου η απάντηση ηταν....Α είναι ####κες τι να σου πώ τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...
και άλλα πολλά που δεν θέλω να πώ!
Αγαπητέ μου φίλε πρέπει πάνω απο όλα να σέβεσαι τον πελάτη και να τον πονάς σαν να είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤ/ΠΕΙΑ BMW ΦΤΑΙΕΙ.

Last edited by pilot; 06-06-2011 at 17:52.
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2011, 17:57
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
...
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤ/ΠΕΙΑ BMW ΦΤΑΙΕΙ.

Νομίζω πως έχεις δίκιο και δεν θα με πείραζε να μάθω ποιό μαγαζί το έκανε!?!?!?!?!?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης