![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
καλημέρα στην παρέα
το μωρό μου (μοντέλο 2006, 1200gs) έχει βγάλει πρόβλημα στο πίσω φανάρι και δεν ανάβει το λαμπάκι του φρένου και μόνο. Πίστευα ότι έχω προβληματικές επαφές στο φανάρι και μια και το σκάλιζα κατάφερα να το σπάσω. Πήρα καινούργιο με 55€ αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι? Υπάρχουν ασφάλειες ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Την λάμπα, την τσέκαρες ???
![]() ![]() ![]() Αν ναι, μέτρα με ένα πολύμετρο, αν έρχεται ρεύμα στο ντουί της λάμπας ... (προσοχή στο βραχυκύκλωμα) !!! Μετά από εκεί, μέτρα στην φύσα - από την μεριά της μοτό, όχι του φαναριού, αν έχεις ρεύμα ... Αν πάλι μέχρι εκεί είσαι οκ, τσεκάρισε σιγά σιγά, τα καλώδια προς τα πίσω ...
|
||||
|
||||
|
Τί φανάρι είναι αυτό με 55€ ???
Τσάμπα πράμα ...
|
|||
|
|||
|
Τώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να έχουμε και έκπτωση από το φόρουμ . Μαμά είναι αλλά τσάμπα πράγμα .Τελικά μην πείτε οτι είμαι .... αλλά είμαι..... Είχα βάλει ανάποδα τα καλώδια ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Αρε Αντρίκο.... καλορίζικο λοιπόν... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο τσακ το 'σωσε....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μην το γελάτε καθολου……. Εχουμε καταντήσει να γυρνάμε γυρω γυρω τα θερια να δουμε καμια μακακία αλλα που!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλα τα καλωδια μπαινουν και αναποδα?
Κακη εταιρεια μοιαζει αυτη η .... ολο οικονομια παει να κανει
|
|
|