![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Γνωστή εταιρεία ρούχων (ΤΟΜΜΥ) ανοίγει νέο υποκατάστημα στο βόλο. Ζητείται πωλητής/α χωρίς στρατιωτικές υποχρεώσεις από 21-31 ετών. Η συνέντευξη θα γίνει στο υποκατάστημα του Βόλου εντός Αυγούστου. Από ανώτερο στέλεχος της ανωτέρω εταιρείας (πρώην συνάδερφος) μου ζήτησε ονόματα από παιδιά συναδέρφων η γνωστών οικογενειών. Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου. Προτιμώ βραδινές ώρες. 6943481514. Σας ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο Ναπολέων..
είναι δύσκολα πια.. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη κινηση φιλε!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναπολέων, μπράβο, σωστή κ συντροφική κίνηση!
+1 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Ναπολέων!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() +1200 Νάπο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να ευχαριστήσω των Ναπολέων (napgeo) δημόσια γιατί χάρη στην πρωτοβουλία του να ανεβάσει την αγγελία στο forum, ένας δικός μας άνθρωπος βρήκε εργασία.
Όχι δεν είμαι εγώ, αλλά η κοπέλα μου. Σε ευχαριστούμε Ναπολέων! ![]() Να ΄σαι καλά! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Eυχαριστώ τους φίλους μας τους μπάτσους | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 23 | 04-07-2011 12:53 |
Για τους φίλους της κλασσικής | erasel | Μουσική | 2 | 13-04-2011 01:35 |
Για τους φίλους με F 800 GS!!! | gelasios | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 18-03-2011 16:59 |
Για τους ...μικρούς μας φίλους!!!(f800gs) | vasorfa | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 6 | 30-09-2010 21:41 |
Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς; | georgekostas | Κόσμος | 1 | 09-12-2009 02:31 |