![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν έγινε αυτό που έγινε... που ήσασταν;
(ωραίο να το καθιερώσουμε σε κάθε μεγάλο γεγονός - πχ. επετείους... σεισμών κλπ.) Εγώ δούλευα τότε σε ΑΧΕΠΕΥ. Μόλις είχε πέσει το πρώτο αεροπλάνο. Δυναμώσαμε τις τηλεοράσεις. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν τρομοκρατία. Στην τηλεόραση δεν το έλεγε. Μετά από λίγο έπεσε το δεύτερο. Ήμουν πια σίγουρος - όπως τότε και οι άλλοι. Αν θυμάμαι το χρηματιστήριο έκλεισε μετά από λίγο και δεν άνοιξε εκείνη τη μέρα (και την επόμενη;...). Όλος ο πλανήτης χόρευε το χορό που μας είχε βάλει να χορέψουμε ο Λάντεν (ή κάποιος άλλος... ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε). Μετά από χρόνια έμελλε να περάσω από εκεί που έγινε. Χτίζουν. Θέλουν να φτιάξουν στη θέση των δυο... πέντε. Ο ένας θα είναι πιο ψηλός από τους δίδυμους. Σαν... κ**οδάχτυλο (κι όμως). |
|
|||
|
|||
![]()
...στο κρεβάτι στο σπίτι, μετά από ατύχημα με την μοτο. Το είδα σχεδόν όλο live στο CNN
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκπαιδευόμουνα στην Ανδραβίδα. Χάρηκα θυμάμαι για το χτύπημα στην Αμερικάνικη αλαζονεία!!!! Θρήνησα βεβαίως τα θύματα!!!! Οξύμωρο; Κι όμως, ακόμα έτσι νιώθω. Δικαιώθηκα επειδή αμέσως -και σωστά- υπέθεσα αυτό που συμβαίνει εκτοτε.... Ο " μεγάλος αδερφός " εμεγάλωσε περισσότερο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειμου στο βασηληκο κε πηρα τηλ.να παραγκηλο υλικα κε εγκλεγε ο εμπορας κε τον ρωταο τη εγηνε ?
ασε Μιχαλη οι μ@λ@κες πηραν τα αεροπλανα κε πεφτου πανο στης πολυκατηκιες εγω γελαγα κε του ειπα στο ποπο μου δεν ενιοσα τιποτα ![]() ![]() ![]() ο πιν λατεν διμειουργιμα τον αμερηκανον ηταν που γυρησε πουμεραν !!! |
|
|||
|
|||
![]()
αραχτός στο κρεβάτι προσπαθώντας να καταλάβω στην αρχή πόσο αληθινό ήταν αυτό που έβλεπα......
|
|
|||
|
|||
![]()
ειχα αδεια απο το στρατο εκεινες τις μερες.εκεινο το πρωι που εγινε το χτυπημα ημουν με την κοπελα μου σπιτι μου και το ειδαμε στην τηλεοραση.
ενα καλοστημενο σχεδιο με τοσα θυματα.κριμα πραγματικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο γραφείο στην Αγγλία και θυμάμαι όταν άκουσα για το πρώτο αεροπλάνο, φαντάστηκα ότι ήταν κάποιο μικρό ιδιωτικό και σκεφτόμουνα πώς τα κατάφερε ο πιλότος και στούκαρε - κοτζάμ ουρανοξύστη δεν τον είδε? και τα συναφή....
Όταν άκουσα για το δεύτερο κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό... |
|
|||
|
|||
![]()
Κατέβαινα με αυτοκίνητο από Κολωνία προς Στουτγκάρδη. Στο ράδιο δεν είπε αρχικά τι είδους αεροπλάνο έπεσε στον πύργο κι υπέθεσα ότι πρόκειται για χαζό πιλότο. Οταν άκουσα για το δεύτερο κατάλαβα ότι ήταν τρομοκρατία. Οταν έφτασα Στουτγκάρδη είδα στην τηλεόραση την κατάρρευση...
|
|
|||
|
|||
![]() Εγώ σπουδαστής τότε στερεα ελλάδα..και στη κοσμάρα μου...δεν είχα καταλάβει το μέγεθος αυτού που συνέβαινε..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ημουν στο συνεργειο για σερβις, και επειδη εβλεπα την τηλεοραση εξω απο το γραφειο χωρις να ακουω, νομιζα οτι ηταν ταινια. απο τους υποτιτλους του cnn καταλαβα τι γινοταν
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Πανελλήνια έκθεση "Κρήτη 2010" στις 30 Σεπτεμβρίου | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 22-09-2010 09:56 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |