![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τουλαχιστον τον εβγαλαν ζωντανο...!!! μπραβο τους...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο τους . |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Ενας φιλος πριν απο χρονια μου περιεγραψε ενα παρομοιο περιστατικο με ενα GS που ειχε συγκρουστει στην Εθνικη απο Θεσσαλονικη προς Αθηνα με βροχη. Ο οδηγος του GS ειχε βρεθει κατω απο ενα αμαξι και οταν τον ρωτησα τελικα τι εγινε μου ειπε οτι ειχαν καθησει γυρω στο 20λεπτο αλλα δεν ειχαν καταφερει να τον βγαλουν... Μεχρι την στιγμη που εφυγαν ο ανθρωπος λεει φωναζε απ τον πονο ακομη χωμενος απο κατω καθως προσπαθουσαν να τον τραβηξουν αυτοι που ειχαν μαζευτει και οχι να σηκωσουν το αμαξι... Την συνεχεια της ιστοριας δεν την ξερω ελπιζω να ειχε καλο τελος, παντως οποιος εχει ζησει Αμερικη ξερει οτι τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως μας τα περιγραφουν για τους Αμερικανους..... |
|
|||
|
|||
![]()
Respect!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο τους
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην χώρα της κατάρρευσης όλων των αξιών θα είχαν βγάλει όλοι τα κινητά για να τον αποθανατίσουν ενώ καίγεται. Αυτό συνήθως γίνεται σε κάθε ατύχημα. Πώς καταντήσαμε έτσι ρε γ@μώτο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ιδιο ειχε γινει πριν δυο χρονια στην υπογεια της Μεσογειων!!!
Το ειχα ποσταρει κιολας. Κατω απο το αυτοκινητο ειχε χωθει το παιδι. Αυτο που εχω να πω με σιγουρια, ειναι οτι χρονος αντιδρασης μας, ηταν πολυ καλυτερος (χωρις να θελω να υποβαθμισω τους συγκεκριμενους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, σε καμμια απολυτος περιπτωση). Μια που εγινε το τρακαρισμα, και μια που βρεθηκαμε να σηκωνουμε το αυτοκινητο!!! Παντως στην περιπτωση αυτη, το παιδι βγηκε μονο του, πριν προλαβει να το τραβηξει καποιος απο εμας. Οι εικονες ειναι ακομα πολυ εντονες στην μνημη μου!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευτυχως, δεν εχουμε καταντησει ετσι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο.