![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Όπως λέει και ο τίτλος, πωλούνται πλαινές βαλίτσες KAPPA KGR 33 GARDA.
Είναι σε άψογη κατάσταση, αγοράστηκαν πριν 15 ημέρες και χρησιμοποιήθηκαν από 3/7/2012 έως 8/7/2012. Εχουν χωρητικότητα 33 lt η καθεμία, είναι πολύ στιβαρές και ανοίγουν με το ίδιο κλειδί. Πωλούνται γιατί δεν χρησιμοποιώ βαλίτσες, και τις αγόρασα για ένα συγκεκριμένο ταξίδι και μόνο (και τελικά δεν ήταν απαραίτητες). τιμή μόνο για τις 2 βαλίτσες, 280 € τιμή μαζί με τις βάσεις (ταιριάζουν και σε Adventure), 350 € Δημήτρης 6974 705272, Αθήνα |
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλό Μήτσε !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπούλητες Δημήτρη
Πανέμορφες οι βαλίτσες
|
|
|
|||
|
|||
|
φίλε Κορνήλιε ευχαριστώ
![]() που είναι το θέμα με τις φωτό από το οργιάκι της Τρίτης ρε φίλε ? το ψάχνω να καταθέσω επισήμως τις ευχαριστίες μου και δεν το βρίσκω, σου έγραψα και στο "καλημέρες - καλησπέρες " Υ.Γ. τα σουτζουκάκια πρέπει να τρέχουν ακόμα ... μόλις μας είδανε τρομάξανε τα καημένα ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και είχατε κάτσει στην κάτω πλευρά για να κυλάνε α προς τα εσάς εεεεεεε........Και οτι ο κορνήλιος ανεβοκατεβαίνε το τραπέζι για να τα δει όλα αν έχουν καλός??????![]() (ρε που στη μου ντε ζα βου είναι αυτοί εκει πάνω......)
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοπουλητες!σε αλλη φαση θα τις ειχα παρει κιολας!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΟΥ.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΛΑ ΟΚ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη θα φροντίσω να μάθω αύριο, πως μπορώ να σου τις στείλω και θα σου τηλεφωνήσω να συννενοηθούμε.
καλό βράδυ |
![]() |
|
|