![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τι θα λέγατε για μία ήρεμη βολτούλα στους Δελφούς μέσω Ελευσίνας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με στάσεις για φωτώ, καφεδάκι κλπ, ξενάγηση στα αρχαία, μαμ σε ταβερνούλα της αρεσκείας μας (αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει για ταβέρνα) και επιστροφή το βραδάκι.
Λέω να συναντηθούμε κατά τις 08:30 στην έξοδο Αττικής Οδού για Μάνδρα. και κατά τις 09:00 να την κάνουμε. Το τηλέφωνο μου είναι 6936710687 αν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου. Άντε να μαζευτούμε γιατί σκουριάσαμε παιδιά!! ![]() Την συγκεκριμένη βολτούλα την είχα ανεβάσει και την άνοιξη κάποια στιγμή αλλά λόγο πρόβλημα υγείας που μου προέκυψε δεν έγινε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα να περασεις Βαγγελη καλα χιλιομετρα!!
Θα λειπω εκτος
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλό Βαγγέλη καλά να περάσετε . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραία ιδέα Βαγγελάρα...
![]() ![]() Μακάρι να μπορούσα..... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλό Βαγγέλη !
|
|
|
|||
|
|||
|
αν κανεις σταση στην παραλια ιτεας,πας στο ζαχαροπλαστειο "αρχοντικο"ειναι στην παραλια,βαρας κανα δυο προφιτερολ στο φιλο μου το σοφοκλη που το εχει,και μετα για φαι στο χωριο χρυσο στην ταβερνα του δημητρη μπασανου,για καλο ξεκοιλιασμα,και μετα ...........ριχνεις και καμια ωρα υπνο σε καμια πρασια απο κατω ......!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστούμε για τις ευχές. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά να περάσετε Βαγγέλη! Ωραία βολτίτσα!
![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Το Αρχοντικό.... απλώς απίστευτο!!! Τη μία πτέρυγα την έχω χτίσει εγώ...
![]() ![]() Όσο για την ταβέρνα... διαφωνώ με το Νικόλα... αν πας στο Χρυσό... παίρνεις τηλέφωνο στην ταβέρνα του Φούρλα 1 ώρα πριν πας και του παραγγέλνεις 1 κιλό εξοχικό (χοιρινό, κοτόπουλο και αρνίσιο)... πας εκεί παίρνεις σαλάτα, πατάτες, φέτα... και με παίρνεις μετά τηλέφωνο και μου λες εντυπώσεις!! Θα σου φύγει το τσερβέλο... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |