![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσα παιδιά θα θέλατε αλλά και θα μπορούσατε να έχετε. | |||
Δεν επιθυμώ να κάνω παιδιά για τους δικούς μου λόγους |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Προτιμώ 1 παιδί |
3 | 18.75% |
Προτιμώ 2 παιδιά |
9 | 56.25% |
Προτιμώ 3 παιδιά |
2 | 12.50% |
Προτιμώ 4 παιδιά |
2 | 12.50% |
Προτιμώ 5 παιδιά |
0 | 0% |
Προτιμώ περισσότερα από 5 παιδιά |
0 | 0% |
Ψήφισαν: 16. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα σας παραθέτω ένα ακόμα δημοσίευμα που πιστεύω θα αρέσει σε αρκετούς. Εχει σχέση με την πολυτεκνία και αναφέρεται στην πιο υπερπολύτεκνη οικογένεια του Κόσμου (βάσει του Βιβλίου Γκίνες), η οποία είναι ... Ελληνική!!
Το σημεντικότερο που κρατώ από το άρθρο είναι η κουβέντα " Δώσε και μη ζητάς" Διαβάστε και θα καταλάβετε. http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1017 Ακολούθως ανέβασα και μια δημοσκόπηση για να δούμε μεταξύ μας προς τα που πλέον κινούμαστε από πλευράς τεκνοποίησης και πόσα παιδιά θα ήθελε (ή έχει) ο καθένας μας. |
|
|||
|
|||
![]()
:sm4:Πολύ καλό post!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψήφισα .... 2 !
|
|
|||
|
|||
![]()
Exω τρία και είμαι μια χαρά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γερός να είμαι 3 παιδιά θα ήθελα, αν προέκυπτε και κανένα παραπάνω, δεν θα έλεγα όχι...
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ έχω 2 αλλά αν μπορούσα να συντηρήσω
περισσότερα νομίζω οτι τα 4 είναι καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ έχω ένα, στόχος είναι τα δυο και ήδη μου φαίνεται ζόρι
μπράβο στον Ζουγανέλη |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο σ'αυτή την οικογένεια.
Εγώ ακόμα δεν έχω παντρευτεί για να έχω παιδιά ,αλλά η οικογενειά μου είναι επίσης πολύτεκνη.Έχω άλλα 6 αδέλφια.Το συναίσθημα φοβερό.Δε ξέρω πόσα παιδιά θα ήθελα να κάνω ,αλλά η αλήθεια είναι ότι θα θελα και γω να γίνω πολύτεκνος. Από ότι βλέπω είστε σχεδόν όλοι μπαμπάδες!Να στε πάντα καλά και να χαίρεστε τις οικογενειές σας. |
|
|||
|
|||
![]()
2είναι ΟΚ. ούτε πολλά ούτε λίγα ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
2 έχω αλλά αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και 3 είναι καλύτερα
και όπως λέγαν και οι παλιοί " το καζάνι για να σταθεί στη φωτιά θέλει 3 πόδια και τεσσάρα ακόμα καλύτερα " Δεν μας εγραψες οτι εισαι ενας εκ των 17 ![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πιο επιτυχημένη BMW όλων των εποχών | gemara | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 12-05-2009 00:49 |
Οι πιο αστείες εφευρέσεις για το σπίτι σας | p.l. | Χιούμορ | 8 | 10-03-2009 12:24 |
Οι πιο αναμενόμενες ταινίες για το 2009 | Arkas | Κινηματογράφος | 6 | 10-01-2009 11:29 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 10:25 |
Η Ελληνική γλώσσα καθιερώνεται διεθνώς στον επιστημονικό κόσμο. | yannis | Πολιτισμός | 2 | 20-12-2008 17:49 |