![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Απο αυριο ξεκιναει 10ημερη απεργια τελωνειακων.Παλι για καυσιμα θα τρεχουμε.....
![]() ![]() ![]() Από αύριο αρχίζουν τη 10ήμερη απεργία τους οι τελωνειακοί | Οικονομία | Ελευθεροτυπία |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Thnx. |
|
|||
|
|||
![]() Σε ευχαριστούμε Άκη . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού πιάσατε και αυτόν τον κλάδο,να πω ευθαρσώς ότι ναι...αυτοί είναι ΚΑΘΙΚΙΑ όλοι τους!!!
αν ήταν στο χέρι μου,θα τους έστελνα όλους σπίτι τους!και θα έβαζα νέο αίμα μέσω ΑΣΕΠ ![]() μην σου πω ότι θα τους ξήλωνα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς! ο καλύτερος απο δαύτους ψωνίζει με 5ευρα... τα παίρνουν απο όλους.... απο εμάς,τους μετανάστες,τα φτωχαδάκια,τους επιχειρηματίες και πάει λέγοντας. μάλιστα κάποιοι έχουν και ταρίφα - διέλευση 5 ευρώ. Πατέρας ενός γνωστού μου,πήγε για οικοσκευή σε γνωστό πολυκατάστημα και πλήρωσε με μια σακούλα 5εύρα ![]() όπως λέει και ο γιατρός... αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα! που βασανίζει αυτό το Έθνος.Αίσχος! που καθόμαστε και σας κοιτάμε σαν τους χάνους!ξεφτίλες! Last edited by tsompanis; 13-10-2011 at 11:53. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ε όχι και καθήκια ρε Κώστα... πρόσεχε σε παρακαλώ τις εκφράσεις σου...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν τις προσέχω καθόλου... και θα χαρώ να έχουμε κανέναν εδω μέσα για να τα ακούσει μια και έξω! για αυτόν και το σινάφι του ΥΣ=Αυτά που λέω,τους τα έχω στείλει και με mail πέρσι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι.τα τσουτσέκια |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ε τώρα Κώστα μου νομίζω γίνεσαι υπερβολικός...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε παλι τα ιδια
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απλά νούμερα για να γίνεις πλούσιος | fonta | Διάφορα | 12 | 21-03-2011 12:27 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 11-02-2011 23:15 |
Πως διωχνεις τους λαθρομεταναστες..... | GEO_K | Αστεία Video | 11 | 09-02-2011 07:53 |
Στην επιφάνεια οι πρώτοι μεταλλωρύχοι, σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού στη Χιλή | riko46 | Επικαιρότητα | 4 | 13-10-2010 16:38 |
Εμείς θα δανειζόμαστε μέχρι να βαρεθούμε! | gsmaniac | Ελλάδα | 9 | 27-04-2010 19:38 |