![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω την βοηθεια των πιο ειδικων...εχω καποια σηματακια(iron patches λεγονται)τα οποια τοποθετουνται πανω στο μπουφαν με θερμοκολληση.Δηλαδη στο πισω μερος τους εχουν μια ειδικη κολλα η οποια κολλαει πανω στο υφασμα με θερμοτητα(πχ με το σιδερο).Eιναι σαν αυτα στη φωτο
![]() Ξερει κανεις αν προχωρησω σε κατι τετοιο εαν το σιδερο(η θερμοτητα στην ουσια)θα καταστρεψει την αδιαβροχοποιηση της Cordura μεμβρανης στο μπουφαν; ![]() Το εχει κανει καποιος αυτο;....................... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η γκορντούρα (η αδιαβροχοποιητική μεμβράνη) έχει πρόβλημα,
ακόμη κ όταν πλησιάζεις το μπουφάν στο καλοριφέρ - για στέγνωμα ... Οπότε κ με το σίδερο, μάλλον θα την επηρεάσει ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
θα μπορούσες να παρεμβάλεις κάποιο χοντρό πανί, για να μην επηρεαστεί η μεμβράνη ... Αν κ φοβάμαι ότι κ ή ίδια η κορντούρα, ίσως "λιώσει" με τη ζέστη απ' το σίδερο ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eαν ειχε στο παρελθον καποιος αντιστοιχα σηματα ξερει με ποιον τροπο επικολλουνται πανω στο μπουφαν;Ζεσταινεις το σημα και το κολλας πανω ή το τοποθετεις πανω στην cordura και πατας με το σιδερο;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ψαχνοντας στο διαδικτυο ειδα οτι προτεινεται ειδικη κολλα για καταδυτικες στολες...αρα μηπως καποιος φιλος που ασχολειται με καταδυσεις μπορει να προτεινει καποια καλη κολλα γιατι δεν γνωριζω?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν παρεμβάλλεις ένα χοντρό πανί, με το σίδερο στο τέρμα δεν παθαίνει τίποτα η κόρντούρα. Το έχω κάνει με δυο στο μπουφάν μου και κανένα πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως πιστεύω οτι η κορντούρα δεν έχει καμία αδιαβροχοποίηση. Δεν είναι δηλαδή σαν τη μεμβράνη gore tex. Είναι ίνες από βαμβάκι ή συνθετικές, πλεγμένες με διάφορες πλέξεις και πυκνότητες. Άλλωστε μη μου πείτε ότι σε μια καλή βροχή με το rally 2 της bmw χωρις την εσωτερική επένδυση δεν έχετε βραχεί.
Γιαυτό θεωρώ ότι ακόμη και αν ραφτεί (κατευθείαν ή με σκρατσ) δε θα έχει πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Επισης θα πρεπει να βαλεις κολα νεοπρεν και στα 2 υπο συγκολληση κοματια. Για να εχεις αποτελεσμα.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
![]() |
|
|