![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έρωτας μεγάλος...
Πως σας φαίνεται; |
|
|||
|
|||
![]()
Στο δρόμο το βρήκες και το ερωτεύτηκες;;;;
Η κάποιος το πουλάει;;;; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δικό μου είναι!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πέραν του ότι γράφουμε εάν σου αρέσει να το πάρεις..............
|
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι όπως το έγραψες αδερφέ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλορίζικο και καλοτάξιδοι να είσαστε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια χρωματα ,ειναι της schniter αν δεν κανω λαθος ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου ρε Ναπολεων , αν και τα κατακρινεις τα bmw ,εισαι μεγαλη καρδια που χωραει και ενα adventure !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δικό μου είναι! Δυο μήνες έκανα να το τελειώσω!
Στην αρχή το έκανα όλο μαυρο κατραμι ματ αλλα ήταν η υπέρτατη λαλακια. Δε μου άρεσε, το έκανα βιδες ξανά, μετά ένα πιλικαρι απο εδώ μέσα ποσταρε μια φωτό απο ένα παρόμοιο (κ πανεμορφο) gs, το ένα έφερε το άλλο... Με λίγα λόγια εμπλεξα, πέρασε ο καιρός κ τελικά κατέληξε έτσι. Λεπτομέρειες για διάφορα τεχνικά δεν ξέρω αν έχει νοημα να γράψω εδώ. Απλά είμαι πολυ χαρούμενος σήμερα που την ξαναεκανα βόλτα μετα απο τόσο καιρό κ είπα να ποσταρο φωτο κ ας είναι ημιτελές. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφούλα
![]() ![]() ![]() ![]() αλλα κάτι πρέπει να κάνεις με την μπαγαζιέρα...ΔΕΝ μου κάθετε καλά στο μάτι με την χρωματική παλέτα που διάλεξες ![]() ![]() απο πίσω έχεις και έναν παλιο μου έρωτα.....aprilia pegaso 650...'01 ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να κάνουμε για να μην πληρώσουμε το χαράτσι στη ΔΕΗ | Iconmaster | Ελλάδα | 22 | 04-12-2011 11:08 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 04:20 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 19:16 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 22:41 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 12:34 |