![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα επειδη έχω σκεφτει σοβαρα να ασχολειθω με το σερβις της μηχανης μ....
μπορει κάποιος εμπειρος φυσικα να μου πει τι μπορουμε να κάνουμε μόνοι μας και τί μόνο η ''μαμά''?? βασικά πλησιάζω τωρα τα 30,000χλμ και θα ηθελα εαν γίνεται εαν γνωριζεται να μου παραθέσεται σχετικα link για να παρακολουθησω πως γίνονται εαν υπαρχουν φυσικα τα σερβις?? τα πιο σημαντικα πιστευω είναι: 1.λαδια ανα 5000χλμ 2.τακάκια 3.βαλμολινες διαφορικού ανα 10000χλμ τα παραπάνω τα γνωρίζω πάνω κάτω,εαν κ δεν τα εχω κανει αλλα θα κανω την αρχη συντομα!!! το θεμα είναι τι αλλο χρειαζεται και ειναι σημαντικο?? όπως ρυθμιση βαλβιδων κ.τ.λ ευχαριστω!!Πιστευω να βοηθησετε |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαράκι,μπες στα Τεχνικα και....ξεκίνα το δειάβασμα!!
ότι αλλο χρειαστεις....εδώ είμαστε!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε οι παρακάτω εργασίες είναι εύκολες και εάν σου δείξει κάποιος* μια φορά δεν θα έχεις πρόβλημα να τις επαναλάβεις.
Λαδιά κάθε 5.000 αλλά εάν δεν κυκλοφορείς Αθήνα, άνετα τα αφήνεις για 10.000 όπως προτείνει ο κατασκευαστής. Έλεγχος ρύθμιση βαλβίδων κάθε 10.000 Αλλαγή φίλτρου αέρα κάθε 10.000 Αλλαγή φίλτρου λαδιού κάθε 10.000 Αλλαγή βαλβολίνης (κιβώτιο και <<διαφορικό>>) κάθε 20.000 Αλλαγή μπουζί κάθε 20.000 Τακάκια …όταν φαγωθούν !!! Ιμάντας δυναμό και φίλτρο καυσίμου κάθε 40.000 Σημαντικό είναι να έχεις καλής ποιότητας εργαλεία καθώς και ροπόκλειδο. *Αυτός ο <<κάποιος>> πρέπει να κατέχει το αντικείμενο πραγματικά, γιατί όπως λέει η παροιμία …. |
|
|||
|
|||
![]()
εχει ασχολειθει κανενας με φωτο η video να δουμε πως αλλαζουμε λαδια η πως να κανουμε ρυθμιση στις βαλβιδες??γιατι κοιταζω αλλα δεν βρισκω κατι
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος ο φίλος!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χρωστάς καφέ....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έτσι μου 'ρχεται να τ'αλλάξω κι εγώ μόνος μου... ![]() ![]() Ούτως ή άλλως βιβλιαράκι δε μας σφραγίζουν.. τουλάχιστον στα ενδιάμεσα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() λοιπον... ...λαδια! ...ξίδια! ...στρείδια! ...μύδια! ...φρύδια! ...κουνουπίδια! ...κοχλίδια! ...σανίδια! ...παΐδια! ...καλη επιτυχία! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκρουση με υλικές (μόνο!) ζημιές. | gemara | Γενικά - Αναβάτης | 32 | 30-09-2011 12:36 |
Ευτυχώς πάμε καλά ΣΕ ΟΛΑ... όχι μόνο σε λίγα. | NLS | Επικαιρότητα | 4 | 13-05-2011 16:19 |
Laptop χωρίς ποντίκι αλλά μόνο με βλέμμα! | SenseiG | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 09-03-2011 12:09 |
Τεστ με μία μόνο ερώτηση | Capitain | Χιούμορ | 8 | 08-11-2010 14:39 |
Οχι μόνο να ξέρουμε τι κάνει η γυναίκα του γείτονα.. | Carduelis | Υγεία | 8 | 04-11-2009 17:47 |