![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα σε ολη την παρεα υστερα απο 1 μηνα συμβιωση μαζι του καταλαβα οτι αλλα ειναι ταγμενη η καρδια μου στην παλια μου μηχανη στο 1200 gs adventure για αυτο το λογω πουλαω rt 1200 μοντελο 2008 βαμμενο carbon σε ειδικο απο την γαλλια με παρα πολλα εξτρα...Ειναι η full εκδοση με esa,abs,θερμαινομενα grip,θερμαινομενη σελα,cruise control
μολις εγινε service 30000 χιλιομετρων,και αλλαχτηκαν θερμαινομενα grips.με βιβλιo service μεσα στην bmw και καινουργια λαστιχα 20 ημερων. απο εξτρα εχει τα εξης *συναγερμο bmw *xenon φωτα *τοp case bmw *πλαινες βαλιτσες bmw *ραδιο cd με mp3 της sony που παιρνει και στικακι *επεκταση σταντ *επεκταση λεβιες ταχυτητων *ζελατινα z-tecknick v-stream *προστατευτικα κυλινδρων wunderlich *βαση gps *καλλυμα οργανων *προστατευτικα τεποζιτου Τιμη:12000 συζητισιμα.... Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει PM η ας με παρει στο 6934612203 ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπούλητο .... πραγματικά όμορφη μηχανή!!!!!
Τυχερός ο επόμενος που θα την πάρει, γιατί πραγματικά έχει μοναδίκη εμφάνιση!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Λευτέρη καλοπούλητο το rt , πολύ ξεχωριστό στο χρώμα αυτό
Πιστεύω θα φύγει γρήγορα σε αυτά τα χρήματα! |
|
|
|||
|
|||
|
Πραγματικά πανέμορφο. Καλοπούλητο
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπούλητο Λευτέρη, απλά πανέμορφο.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Λευτέρη....είσαι σίγουρος???
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα τους λογια....ε πιστευω οτι πλεον ειμαι σιγουρος για το τι μου αρεσει θελω να πιστευω δηλαδη
Να πω οτι θα με ενδιεφερε ισως και για ανταλλαγη με gs 1200 adventure 2009 και πανω αλλα χωρις χρηματικη διαφορα απο μερους μου και αυτο γιατι η συγκεκρυμενη μηχανη πιστευω οτι θα επρεπε κανονικα να πουλιεται 13000 οχι τοσο οσο εχω βαλει ευχαριστω πολυ και παλι ολους
|
|
|
|||
|
|||
|
H τιμη για το forum μπορει να γινει 11500 ευρω μετρητα.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Νεα τιμη στα 11000 ευρω
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Carbon προστατευτικό για τον πίσω τροχό BMW R 1200 GS/ADV | black_hawk | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 19-07-2011 02:21 |
| Ducati 999 '07 Carbon Evo | Ταξιδευτης | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 25-02-2011 00:00 |
| Βαφή carbon ;; | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 10-11-2010 15:46 |
| R 1200 GS/ADV CARBON ΕΞΑΤΜΙΣΗ | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-08-2010 14:08 |