![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Το καινούργιο σύνθημα της χώρας, μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Dortmund...
Έτσι γ..άνε αυτοί που σας χρωστάνε.
|
|
|
|||
|
|||
|
και..."βαλτε,ολο,το δανειο στον κωλo"
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά αναρωτιόμαστε πως "γίνονται" οι χούλιγκανς... και αν είναι αυτοδημιούργητοι... ή τους οδήγησαν κάποιοι εκεί...
![]() ![]() Νίκο/Δημήτρη... νόμιζω ότι τέτοια θέματα δεν αξίζουν να βρίσκονται καν στο forum πόσο δε μάλλον στην κατηγορία "Αθλητισμός"... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί παιδί μου μιλάς έτσι...?
Και με τί δικαίωμα νίκησε Ο Ολυμπιακός τους φίλους μας τους Γερμανούς? Πάντα με τρίψιμο χεράκια και χεχεχε. ![]() Επίσης να μπανάρονται άμεσα τα θέματα όσων έχουν διαφορετική άποψη από τον... Ζήκο. Και οι ίδιοι, εν ευθέτω χρόνω. Last edited by ckk; 21-10-2011 at 11:53. |
|
|
|||
|
|||
|
ναι λοιπον,το παραδεχομαι...
![]() ειμαι παλιοχαρακτηρας κι αλητης... ![]() επισης,τρελος χουλιγκανος... ![]() οκ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ας του δωσουν επιτελους την αποζημιωση να ηρεμησει,μπας και ησυχασουμε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αντικειμενικά η πολιτική πρέπει να μένει εκτός του αθλητισμού. Στην πράξη, όταν οι χιλιάδες κόσμου εκεί μέσα είναι με ένα αγγούρι ΝΑ στον ποπό τους, Γερμανικής προελεύσεως, το βρίσκω δύσκολο να τους κατηγορήσω για τις αντιδράσεις τους. Μη ξεχνάς εκεί μέσα οι περισσότεροι δεν είχαν Volvo CX90 και αναγκάστηκαν να το πουλήσουν, αλλά μάλλον κάνα Ibiza (και επίσης αναγκάστηκαν να το πουλήσουν). Δεν κατηγορώ σε ΤΙΠΟΤΑ (μην παρεξηγηθώ σε αυτό) αυτόν που είχε το CX90 (εσένα δηλαδή) αλλά να κατανοούμε τη διαφορά κλίμακας πριν κρίνουμε. Βέβαια εδώ η κρίση σου περνάει από πράσινα γυαλάκια να λέμε τη αλήθεια μας ε; Να σου πω πάντως ότι άκουσα πάνω από έναν βάζελο να λέει μπράβο όχι για τη νίκη (σιγά μη "πέσετε" σε αυτό το επίπεδο) αλλά για τα συνθήματα που δεν σου αρέσουν. |
|
|
|||
|
|||
|
Τι δεν κατάλαβες ρε Ντίντο??
Ανοιξε ένα θεμα εσυ με τίτλο «Γ@μιέτ@ι ο Παο κι η Λεωφόρος»… να ανοίξει κι ο Μάνιακ ένα «Γ@μιετ@ι η Τούμπα κι η Θεσσαλονικη»… να ανοίξω κι εγώ ένα «Γ@μιέτ@ι ο Θρήνος κι ο Πειραιάς»… και να μετατρέψουμε το GSForum.gr σε leoforos.gr, gavros.gr κ.ο.κ. Κι όταν θα θες να βρεις ένα θέμα που σε ενδιαφέρει για το ball-joint της μηχανής σου, να ψάχνεις 3 μέρες να το βρεις γιατί θα έχει πάει 47 σελίδες πίσω… άσε που θα γίνει ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη εδώ μέσα και η ποιότητα του forum που με τόσο κόπο έχουν χτίσει κάποιοι… θα πάει στα τάρταρα. Last edited by CPretenteriS; 21-10-2011 at 12:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δες την απάντηση μου παραπάνω στον moby... καμία σχέση με την πολιτική... αλλο πραγμα εννοούσα...
spam on Οσο για το Volvo που λες δεν το πήρα με λαμογιά από κάποιον που το έδωσε κλαίγοντας για να μην του το παρει η Τράπεζα...το αγορασα καινουριο με δουλεμένα χρήματα... spam off |
![]() |
|
|