![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΧΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ |
|
|
|||
|
|||
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ
|
|
|
|||
|
|||
|
εχω υποψη μου ενα προσθετο λαδιου το οπιο βαζης στη μηχανη δουλευη γυρο στης τρεις ωρες κε στη συνεχεια αλαζης το φυλτρο κε στη συνεχεια αλλαζης το λαδι οταν πρεπη να αντηκατασταθη μπορη σε1000 χλμ η σε 9000 χλμ κε τελιονη η διαδικασεια
_το συγκεκρημενο προσθετο επητρεπεται παντου εκτος στη f1 (απαγορευται) ________________________________________________________________ υπαρχη για μηχανες για κυβοτια ταχιτητον διαφορηκα ακομα για ανεμογενητριες γηνεται εκτεταμεν χρηση σε μηχανες πληον κλπ αναλογα με τα κυβηκα της μηχανης μπενη κε η αναλογη ποσοτητα ο κυριος σκοπος του ειναι η μακροζωηα του κυνητιρα πχ αντη να γυνη επησκευη στης 300.000 λχ να γυνη η επησκευη στης 500,000 χλμ επησης αποδηδη περησετερο σε hpw Last edited by giclas; 08-11-2011 at 22:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Mιχάλη...δέν μας λές τίποτα περισσότερο
![]() (επ ευκαιρίας....Πολ'υχρονος )
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαρηστω Βασιλι !!!
το συγκεκρημενο ειναι Γερμανικο μπενη μια φορα μονο κε κλινη ολους τους πορους κε στη συνεχεια διμηουργα μια πιο ληα επηφανεια |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να ζησης Στεργιε να με χερεσαι !! δεν το θημαμε ομως τη τρητι να σας πω κε να βαλω κε βιτεο το πιο συμαντικο ειναι οτι η f1 το απαγωρευη ενω στα αλλα μηχανοκηνιτα επητρεπαιτε ατε καληνικτα κε χρονια μου πολλα !!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Το χρησιμοποιω πανω απο δεκα χρονια, σε μηχανες και αυτοκινητα (στο λαδι του κινητηρα, στο σασμαν και το(α) διαφορικο(α) |
|
|
|||
|
|||
|
Το "Motorkote" το έχω χρησιμοποιήσει στο Transalp μου το οποίο έχει φορτωμένα πολλά χιλιόμετρα και μια ηλικία.Οντως είδα διαφορά, τόσο στην κατανάλωση λαδιού όσο και στη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων.Φρόντισα όμως να το συνδυάσω με το σωστό λάδι.Σε κάθε περίπτωση τα πρόσθετα δεν είναι πανάκεια, δεν λύνουν προβλήματα, απλά επιβραδύνουν τις όποιες κακές παρενέργειες της φθοράς των μηχανικών μερών.
|
![]() |
|
|