![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχαριστησω με αυτον τον τροπο τον φιλο μου τον argi γιατι απο την πρωτη στιγμη που ανεβασα το θεμα με την ζητηση netbook αυτος σκιστηκε μεχρη που το καταφερε τελικα να μου βρει netbook.Μου το ετοιμαζει αυτη τη στιγμη για να μπωρεσω να το παραλαβω ΑΜΕΣΑ γιατι το χρειαζομαι για τη δουλεια...
Σημερα ηταν το ραντεβου μας ΑΛΛΑ λογο προσωπικων προβληματω-ατυχιων δεν μπορεσα να παω να το παραλαβω...Να τονισω πως στο προγραμμα του Αργυρη για αυριο ηταν να παει στο Βολο ΑΛΛΑ ειναι διατεθημενος να ματεωσει,αν μπορεσω να παω.... Αυτο δειχνει πως μες το τεραστιο σωμα του εχει μια αθωα καρδια ![]() ![]() Αργυρη ΤΕΡΑΣΤΙΕ ευχαριστω φιλαρακι μου για ολα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα το ποιος ειναι ο Αργυρης το εχουν παρει χαμπαρι ολοι στο φορουμ.
Για αλλη μια φορα :sm5: Αργυρη.......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λες Γιάννη να το βάλουμε στο πρόγραμμα ..,., να το γιορτάσουμε το θέμα όπως πρέπει.,.,
Do you know what i mean..,.,., Provatina alaSkar.,.,., ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Θα γιορταστεί αύριο, εφόσον μπορεί και ο Γιαννάκης, με κοψιδομπουκίτσες στην ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ARGI παιδί μάλαμα αυτό τα λέει όλα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Αργύρη γίγαντα!!!!
![]() Καλά να περάσετε σύντεκνοι!! |
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι ο Αργύρης είναι ψυχάρα είναι γνωστό για αυτο τον αγαπάμε Μπράβο και πάλι Μπράβο
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ![]() ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ![]() ΔΥΣΤΥΧΩΣ ![]() Πάρτι γιοκ..... Λόγω κάποιων υποχρεώσεων του Γιαννάκη, δεν θα πραγματοποιηθεί το "παιδικό πάρτυ"... Επιφυλασσόμαστε για σύντομα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γειά σου Αργύρη μερακλή!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Αργύρη ( Argi) | Eftixis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 54 | 16-07-2011 14:46 |
για τον ARGI τον γρινιαρη... | γιαγια αρκουδα | Ταξίδια στο εξωτερικό | 6 | 18-12-2010 14:50 |
Σάββατο βράδυ - Κρασάκι με τον ...Argi | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 25-05-2010 13:24 |