![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Η γελοιογραφία αυτή είναι γνωστή και στην Ελλάδα σε διαφορετικές παραλλαγές. Την βρήκα στο λογαριασμό facebook που απευθύνετε σε μηχανικούς με χιουμοριστικό περιεχόμενο. Αξίζει όμως να παραθέσω μερικά σχόλια του διεθνούς κοινού:
Κτλ, κτλ, κτλ.... Το 99% των σχολίων είναι σε αυτό το στυλ. (149 το σύνολο) Και από διάφορες εθνικότητες παγκοσμίως. Πάντως το ότι αυτό είναι ένα διεθνές φαινόμενο ήταν μια έκπληξη για εμένα! Πηγή: https://www.facebook.com/trustmestore |
|
||||
|
||||
![]()
Όσοι έχουμε παιδιά, το έχουμε δει αυτό το "έργο",
από κάποιους γονείς, που "αγαπάνε" πιο πολύ από μας τα παιδιά τους ... ![]() Δεν καταλαβαίνουν ότι, αυτή η υπερπροστασία τους κάνει κακό στην τελική ...
|
||||
|
||||
![]()
Μου θύμισες κ ένα ανέκδοτο ...
Μια μέρα ο γιος του αρχιμαφιόζου γυρίζει από το σχολείο πάρα πολύ στεναχωρημένος. “Τι έχεις;”,τον ρωτάει ο πατέρας του. “Έχω πρόβλημα, μπαμπά”,απαντάει αυτός,“στο σχολείο με λένε μαφιόζο”. Ατάραχος ο αρχιμαφιόζος συμβουλεύει τον γιο του να μη δώσει σημασία. Την επομένη πάλι τα ίδια. Ταραγμένος ο μικρός δηλώνει:“Μπαμπά, δεν μπορώ έτσι να πάω ξανά σχολείο”. Οπότε ο αρχιμαφιόζος ρωτάει τον γιο του: “Όλα τα παιδιά σε λένε έτσι; ” Ο μικρός απαντάει: “Όχι,ένα παιδί είναι μόνο που ξεσηκώνει όλα τα υπόλοιπα”.“ Μην ασχολείσαι άλλο”,του λέει ήρεμα ο μπαμπάς αρχιμαφιόζος,“θα τον κανονίσω εγώ αυτόν”. “Εντάξει”,του λέει ο γιος,“κανόνισέ το, αλλά φρόντισε να φανεί σαν ατύχημα”.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οδηγηση εκτος Ελλαδας... Χρησιμες πληροφοριες! | black_hawk | Info ταξιδιών εξωτερικού | 6 | 29-08-2011 23:47 |
Eνδιαφέρουσα διεύθυνση για εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες καταναλωτών | skippybi | Χρήσιμα | 8 | 29-06-2010 18:48 |
Νεκροφόρα… μαιευτήριο! | skippybi | Κόσμος | 10 | 10-12-2009 18:49 |
Αποχωρεί ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche με αποζημίωση 50 εκατ. ευρώ | wolferin | Αυτοκίνητο | 15 | 06-08-2009 09:58 |
Η Ελληνική γλώσσα καθιερώνεται διεθνώς στον επιστημονικό κόσμο. | yannis | Πολιτισμός | 2 | 20-12-2008 17:49 |