GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-12-2011, 11:33
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Video από το CNN για την κατάσταση στην Ελλάδα

Κάντε λίγο υπομονή με την διαφήμιση στην αρχή...

Video - Breaking News Videos from CNN.com
Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 17:21
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200
Προεπιλογή Απάντηση: Video από το CNN για την κατάσταση στην Ελλάδα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάντε λίγο υπομονή με την διαφήμιση στην αρχή...

Video - Breaking News Videos from CNN.com
Xωρις διαφημισεις...

..και, με Ελληνικους υποτιτλους, εδω..

Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 17:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk Εμφάνιση μηνυμάτων
Xωρις διαφημισεις...
Austerity drives Greeks into street - YouTube

..και, με Ελληνικους υποτιτλους, εδω..

Για αυτό είσαι moderator....

Δουλεύοντας στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 12 χρόνια θα πω ότι το Video τα λέει πολύ στρογγυλεμένα....

Οι άνθρωποι βουτούν στην κυριολεξία μέσα στους κάδους με τα σκουπίδια βγάζοντας τα έξω μέχρι να βρουν κάτι φαγώσιμο....κάθε μαρκίζα κλειστού μαγαζιού και κάθε εσοχή πολυκατοικίας (και είναι πολλά πλέον) αποτελεί σκεπή για άστεγους για να προστατευτούν από το νυχτερινό αγιάζι.
Πολλοί από αυτούς έχουν "υιοθετήσει" και ένα σκύλο με τον οποίο κοιμούνται αγκαλιά το βράδυ, πιθανότατα για ζέστη αλλά και για παρέα.

Αν κάποιος πιστεύει ότι είμαι υπερβολικός είμαι στην διάθεσή του για μία "ξενάγηση"....
Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 17:55
stukas Ο/Η stukas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: athens
Μoto: 1200 adv 07

στο τελος μ`αρεσει ο μ@λ@κ@ς που λεει οτι `με λιγοτερα λεφτα ΘΑ μπορουμε να κανουμε περισσοτερα`...ναι μωρε,γιατι τωρα δε μπορουν,απο του χρονου ομως ΘΑ μπορουν,ναι θα βρουν τη `συνταγη`...Να μου την πειτε κ `μενα να βαζω στη σουπα ρε μπαρμπα..ακου εκει ΘΑ μπορουμε λεει με λιγοτερα να καμουμε πιο πολλα...Μωρ`τι μας λετε,σοβαρα...?
Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 17:56
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Βάλε κ καμιά φωτό Σταύρο ... από εκείνες τις σοκαριστικές, τις γειτονιάς σου ...
Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 18:48
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Για αυτό είσαι moderator....

Δουλεύοντας στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 12 χρόνια θα πω ότι το Video τα λέει πολύ στρογγυλεμένα....

Οι άνθρωποι βουτούν στην κυριολεξία μέσα στους κάδους με τα σκουπίδια βγάζοντας τα έξω μέχρι να βρουν κάτι φαγώσιμο....κάθε μαρκίζα κλειστού μαγαζιού και κάθε εσοχή πολυκατοικίας (και είναι πολλά πλέον) αποτελεί σκεπή για άστεγους για να προστατευτούν από το νυχτερινό αγιάζι.
Πολλοί από αυτούς έχουν "υιοθετήσει" και ένα σκύλο με τον οποίο κοιμούνται αγκαλιά το βράδυ, πιθανότατα για ζέστη αλλά και για παρέα.

Αν κάποιος πιστεύει ότι είμαι υπερβολικός είμαι στην διάθεσή του για μία "ξενάγηση"....
Καλά όλα αυτά φίλε Σταύρο......
Εγώ εκείνο που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ έχουν βγει τα Καλάσνικωφ ακόμα και όλοι κάθονται στους καναπέδες τους!!!!
Μήπως ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ?????
Λέεεεεεωωω εγώ τώρα....
Κατά την αποψή μου έχουμε ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ για τα καλά το παραμυθάκι ότι αν δηλώσουμε πτώχευση κι φύγουμε απο το Ευρώ θα περάσουμε δυσκολότερα.
Ναι και είναι έτσι!!!! Αυτό που δεν λένε όμως είναι για ΠΟΣΟ καιρό???? Τόσο όσο με το Ευρώ????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

Last edited by Xarleas; 11-12-2011 at 18:52.
Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 19:23
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά όλα αυτά φίλε Σταύρο......
Εγώ εκείνο που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ έχουν βγει τα Καλάσνικωφ ακόμα και όλοι κάθονται στους καναπέδες τους!!!!
Μήπως ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ?????
Λέεεεεεωωω εγώ τώρα....
Κατά την αποψή μου έχουμε ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ για τα καλά το παραμυθάκι ότι αν δηλώσουμε πτώχευση κι φύγουμε απο το Ευρώ θα περάσουμε δυσκολότερα.
Ναι και είναι έτσι!!!! Αυτό που δεν λένε όμως είναι για ΠΟΣΟ καιρό???? Τόσο όσο με το Ευρώ????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
Χρειάζεται η σπίθα Νίκο, όποια και να είναι αυτή, δυστυχώς κάτι σαν αυτό που έγινε το Δεκέμβρη του 2008, σαν αφορμή όχι σαν γεγονός..

Η οργή υπάρχει και κάθε μέρα μεγαλώνει και θα μεγαλώσει πολύ ακόμα αλλά για να γίνει το μπαμ χρειάζεται σπίθα, προβοκάτσια θα την πούνε κάποιοι αλλά δεν θα έχει σημασία πιά.

Όσο για την δραχμή δεν ξέρω, νομίζω κανείς δεν ξέρει (εδώ βγήκε ο Ντελόρ και είπε να το σκεφτούμε σαν καλύτερη λύση).

Το παράδειγμα !!!! της Αλβανίας το 1997 δεν είναι και πολύ μακρινό πάντως.....

Ο χρόνος θα δείξει, αν σε 3-4 μήνες δεν υπάρξει κάποια αναστροφή του κλίματος (δεν φαίνεται στον ορίζοντα). Ίσως και με τις εκλογές όταν η σημερινή κυβέρνηση σηκώσει τα χέρια και πει ΚΑΙ αυτή ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός και περάσουμε σε μία πραγματική ακυβερνησία, με τον κόσμο στον δρόμο τότε θα έχει έρθει η ώρα....
Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 20:08
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Χρειάζεται η σπίθα Νίκο, όποια και να είναι αυτή, δυστυχώς κάτι σαν αυτό που έγινε το Δεκέμβρη του 2008, σαν αφορμή όχι σαν γεγονός..

Η οργή υπάρχει και κάθε μέρα μεγαλώνει και θα μεγαλώσει πολύ ακόμα αλλά για να γίνει το μπαμ χρειάζεται σπίθα, προβοκάτσια θα την πούνε κάποιοι αλλά δεν θα έχει σημασία πιά.

Όσο για την δραχμή δεν ξέρω, νομίζω κανείς δεν ξέρει (εδώ βγήκε ο Ντελόρ και είπε να το σκεφτούμε σαν καλύτερη λύση).

Το παράδειγμα !!!! της Αλβανίας το 1997 δεν είναι και πολύ μακρινό πάντως.....

Ο χρόνος θα δείξει, αν σε 3-4 μήνες δεν υπάρξει κάποια αναστροφή του κλίματος (δεν φαίνεται στον ορίζοντα). Ίσως και με τις εκλογές όταν η σημερινή κυβέρνηση σηκώσει τα χέρια και πει ΚΑΙ αυτή ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός και περάσουμε σε μία πραγματική ακυβερνησία, με τον κόσμο στον δρόμο τότε θα έχει έρθει η ώρα....
Σταύρο, η κυβέρνηση με μαθηματική ακρίβεια θα σηκώσει τα χέρια. Και θα γίνουν και τα υπόλοιπα που γράφεις. Αλλά αυτό που με θλίβει βρε αδελφέ, είναι ότι όλοι αυτοί οι προδότες και κλέφτες, θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, έχοντας τη καβάτζα τους εις τας στην Ελβετίας μέχρι 10η γεννεά. Και θα φύγουν αλώβητοι, με λίγα μόνο μπινελίκια και κανα - δυο γιαούρτια. Παράδειγμα τρανό, ο ΓΑΠ, που μας πήδαγε δυο χρόνια, και τώρα τον έχουμε αφήσει στη μπάντα. Αλλά όπως έχει πει κι ο Στράτος (syan) είμαστε αγωνιστές του καναπέ. Έπρεπε να 'χουμε μπει στη βουλή και να τους έχουμε φάει τα λαρύγγια. Τουλάχιστον, θα πεινάγαμε με αξιοπρέπεια ...
Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 21:05
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Ας δούμε την υπογραφή του Νάπο, τα λέει όλα, εκτός βέβαια από το κομμάτι σε παρένθεση.

Reply With Quote
Παλιό 11-12-2011, 21:13
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Σταύρο, η κυβέρνηση με μαθηματική ακρίβεια θα σηκώσει τα χέρια. Και θα γίνουν και τα υπόλοιπα που γράφεις. Αλλά αυτό που με θλίβει βρε αδελφέ, είναι ότι όλοι αυτοί οι προδότες και κλέφτες, θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, έχοντας τη καβάτζα τους εις τας στην Ελβετίας μέχρι 10η γεννεά. Και θα φύγουν αλώβητοι, με λίγα μόνο μπινελίκια και κανα - δυο γιαούρτια. Παράδειγμα τρανό, ο ΓΑΠ, που μας πήδαγε δυο χρόνια, και τώρα τον έχουμε αφήσει στη μπάντα. Αλλά όπως έχει πει κι ο Στράτος (syan) είμαστε αγωνιστές του καναπέ. Έπρεπε να 'χουμε μπει στη βουλή και να τους έχουμε φάει τα λαρύγγια. Τουλάχιστον, θα πεινάγαμε με αξιοπρέπεια ...

Πάντως με 300 λαρύγγια, κάπως θα χορταίναμε...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης