![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Δουλεύοντας στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 12 χρόνια θα πω ότι το Video τα λέει πολύ στρογγυλεμένα.... Οι άνθρωποι βουτούν στην κυριολεξία μέσα στους κάδους με τα σκουπίδια βγάζοντας τα έξω μέχρι να βρουν κάτι φαγώσιμο....κάθε μαρκίζα κλειστού μαγαζιού και κάθε εσοχή πολυκατοικίας (και είναι πολλά πλέον) αποτελεί σκεπή για άστεγους για να προστατευτούν από το νυχτερινό αγιάζι. Πολλοί από αυτούς έχουν "υιοθετήσει" και ένα σκύλο με τον οποίο κοιμούνται αγκαλιά το βράδυ, πιθανότατα για ζέστη αλλά και για παρέα. Αν κάποιος πιστεύει ότι είμαι υπερβολικός είμαι στην διάθεσή του για μία "ξενάγηση"....
|
|
|
|||
|
|||
|
στο τελος μ`αρεσει ο μ@λ@κ@ς που λεει οτι `με λιγοτερα λεφτα ΘΑ μπορουμε να κανουμε περισσοτερα`...ναι μωρε,γιατι τωρα δε μπορουν,απο του χρονου ομως ΘΑ μπορουν,ναι θα βρουν τη `συνταγη`...Να μου την πειτε κ `μενα να βαζω στη σουπα ρε μπαρμπα..ακου εκει ΘΑ μπορουμε λεει με λιγοτερα να καμουμε πιο πολλα...Μωρ`τι μας λετε,σοβαρα...?
|
|
|
||||
|
||||
|
Βάλε κ καμιά φωτό Σταύρο ... από εκείνες τις σοκαριστικές, τις γειτονιάς σου ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ εκείνο που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ είναι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ έχουν βγει τα Καλάσνικωφ ακόμα και όλοι κάθονται στους καναπέδες τους!!!! Μήπως ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ????? Λέεεεεεωωω εγώ τώρα.... ![]() ![]() ![]() Κατά την αποψή μου έχουμε ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ για τα καλά το παραμυθάκι ότι αν δηλώσουμε πτώχευση κι φύγουμε απο το Ευρώ θα περάσουμε δυσκολότερα. Ναι και είναι έτσι!!!! Αυτό που δεν λένε όμως είναι για ΠΟΣΟ καιρό???? Τόσο όσο με το Ευρώ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!! Last edited by Xarleas; 11-12-2011 at 18:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η οργή υπάρχει και κάθε μέρα μεγαλώνει και θα μεγαλώσει πολύ ακόμα αλλά για να γίνει το μπαμ χρειάζεται σπίθα, προβοκάτσια θα την πούνε κάποιοι αλλά δεν θα έχει σημασία πιά. ![]() Όσο για την δραχμή δεν ξέρω, νομίζω κανείς δεν ξέρει (εδώ βγήκε ο Ντελόρ και είπε να το σκεφτούμε σαν καλύτερη λύση). Το παράδειγμα !!!! της Αλβανίας το 1997 δεν είναι και πολύ μακρινό πάντως..... Ο χρόνος θα δείξει, αν σε 3-4 μήνες δεν υπάρξει κάποια αναστροφή του κλίματος (δεν φαίνεται στον ορίζοντα). Ίσως και με τις εκλογές όταν η σημερινή κυβέρνηση σηκώσει τα χέρια και πει ΚΑΙ αυτή ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός και περάσουμε σε μία πραγματική ακυβερνησία, με τον κόσμο στον δρόμο τότε θα έχει έρθει η ώρα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ας δούμε την υπογραφή του Νάπο, τα λέει όλα, εκτός βέβαια από το κομμάτι σε παρένθεση.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Πάντως με 300 λαρύγγια, κάπως θα χορταίναμε...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φοβερό Video για Ισραήλ Vs Παλαιστίνη | pepax66 | Κόσμος | 8 | 07-12-2010 10:33 |
| video για ασφαλή οδηγηση | capo | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 6 | 10-05-2010 17:06 |
| Video για Φιλόζωους | frits | Χιούμορ | 9 | 29-04-2010 01:04 |
| Ψηφίστηκε το καλύτερο video για το 2009 | essel | Χρήσιμα | 10 | 16-11-2009 23:15 |