![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επανάρρηξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου, με διάταση πλαγίων και τη γνωστή μου χονδροπάθεια επιγονατίδας, ήταν η ετυμηγορία της μαγνητικής. Μετά από τα παραπάνω, απαγορεύτηκε ρητά το σκι
![]() ΣΚΙ: Rossignol Z6, 1,62m, Radius 13 (full carve) ΔΕΣΤΡΕΣ: Rossignol axium TPi2, 120 ΜΠΟΤΕΣ: Rossignol free ride, No 27,5 (=43) BATON: Rossignol alu Αγορασμένα το Μαρτη του 09, με λίγα σκι στη ζωή τους, όχι πάνω από 10. 300€ όπως είναι, αν ταιριάζει και το Νο της μπότας στον αγοραστή. Αν όχι, 250€ τα σκι - δέστρες - μπατόν και οι μπότες 50€ ξεχωριστά. Φωτο:ImageShack Album - 12 images Last edited by forester; 10-12-2011 at 18:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένας σκιέρ στο forum
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
της παλαιας σχολης ομως.......no curve.......straight.
Voilkl panther 2.00 salomon 2.15 boots nordica+salomon. παρα την λαμα στο ποδι παιχταδορ το ski δεν το αφινω και ας εχω γινει ιδιο ζωον. Κανω απο το 86 οταν στον Παρνασσο δεν υπηρχαν ακομα τα Κελαρια και γνωριζε ο ενας τον αλλο με το μικρο του. Αντιλαμβανεσαι οτι τοτε επαιζε η 6 και η 14 στην Φτερολακα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτή την άτιμη την 6... την έχω πάρει με κακό μάτι γιατί έκανα μια φορά το λάθος να πάω πρωί... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εκανες dancing on ice αλλα με μεγαλη γωνια ετσι......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Κι εγώ έτσι ξεκίνησα και έμαθα και συνέχισα , μέχρι το 2007. Με 2μετρα κι είμαι 1,76 ![]() Μετά με κέρδισε το curve. Ζορίστικα στην αλλαγή του στυλ, αλλά μετά όλα καλύτερα πλην της μέγιστης ταχύτητας... Τέλος πάντων, εμένα μου είπαν γιατροί και φυσιοθεραπευτές να μην ξανακάνω σκι, γιατί τα γόνατα καταπονούνται ιδιαίτερα. Κι εγώ έχω ένα άκρως προβληματικό γόνατο ![]() ![]() ![]() Με λάμα ίσως να έκανα, δεν ξέρω. Αλλά με τρόμαξαν όλοι (μα ούτε ένας να μη μου πει, ΟΚ κάνε μωρέ αλλά "προσεκτικά" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με μηνισκους και 5-6 χειρουργεια η θεια μου κοντα στα 55 με επιγονατιδα κανει ακομα.....
εγω 1,80 τωρα. Μεχρι και το 94-95 εκανα με 1,70 τα οποια εχω ακομα. Μετα πηρα τα 2,00 (1995) γιατι πηρα μερος στους πρωτους μου αγωνες και τερματισα με .....''χρυσο'' χαμογελο και μετα ειχα μια αναλογη πορεια στις παρουσιες μου στους αγωνες. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι επιγονατίδα; Αυτή τη μεγάλη με τα μέταλλα εκατέρωθεν και το "μεντεσε", ή την πιο απλή με την τρύπα στο γόνατο;
|
|
|||
|
|||
![]()
UP
![]() |
![]() |
|
|