![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη υπαρχει περιπτωση να παω Βαρκελωνη την αλλη εβδομαδα για 4 μερες, οποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο καλο, φτηνο ξενοδοχειο
στο κεντρο της Βαρκελωνης ας μου δωσει στοιχεια με ενδιαφερει να εχει μεινει εκει ευχαριστω προκαταβολικα Χρηστος |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ,
αλλα δεν θα εχω μεταφορικο μεσο, οποτε χρειαζομαι κατι μεσα στο κεντρο, θα το εχω κατα νου για περασμα με μοτο απο βαρκελωνη, φαινεται ωραιο και φτηνο ξενοδοχειο |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ,
μαλλον ειναι ενταξει και για μενα |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρηστο με τιμη το δικλινο γυρω στα 90-100 ευρω απ οτι θυμαμαι ,εχω μεινει στο Rivoli Ramblas 100 μετρα απο το σταθμο του μετρο στην Plaza Catalunia,διπλα στην παλια πολη και εμεινα ευχαριστημενος..
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Αλεκο μου,
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
το ειχαν πει πριν αρκετα χρονια .. | nivo | Αστεία Video | 5 | 10-10-2011 14:32 |
Νομιζεις πως εισαι αρκετα εξυπνος? (τεστ ευφυιας) | Vagelis Gar | Χιούμορ | 10 | 06-09-2011 22:54 |
Αθήνα: η πόλη με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης στην Δυτική Ευρώπη | MARK | Επικαιρότητα | 13 | 28-02-2011 00:45 |
Τούρκοι χάκερς "χτύπησαν" την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης | Acen | Ελλάδα | 5 | 10-09-2010 09:02 |
Email με Ιο από την..Ανγκελα Μερκελ!!! Εσας σας εστειλε; | georgekostas | Διάφορα | 4 | 17-11-2009 20:16 |