![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα!
εχει βαλει κανεις την ζελατινα Puig? Αξιζει καθολου η τσαμπα τα λεφτα; στα υποψιν οτι ειμαι 1.88 με κανονικη σελα! Ευχαριστω πολυ!! ![]() Last edited by Geo888; 10-03-2012 at 15:23. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Last edited by Geo888; 10-03-2012 at 15:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Με 1.88 ΔΕΝ θα σε καλύψει όπως θέλεις !
Αν θέλεις τη γνώμη μου , οι λύσεις είναι 2 : Ζελατίνα ERGO -GS- Vario BMW F 650/800 GS Twin by: Wunderlich - MotoRAID Ζελατίνα ZTechnik VStream ψηλή BMW F 800 GS by: Ztechnik - MotoRAID Είσαι πολύ ψηλός , και αν θες να μην παίζεις ξύλο με τον άερα θα πρέπει να πας σε κάτι τέτοιο.. δεν είναι κακό |
|
|||
|
|||
![]()
Oπως στα λεει ο Γιαννης απο πανω ειναι...Εχω την Puig,πολυ ομορφη,δενει ομορφα με το συνολο,αλλά στα 1.89μ που ειμαι απλα δεν εχω την καλυψη που θελω.Στα θεικα ειναι οτι κανει περισσοτερη δουλεια απο οτι περιμενες,δεν εχει καθολου στροβιλισμους ή κουνηματα αλλά αερα τρως...
Για μενα πολυ καλυτερη προστασια μεχρι σημερ η 1η πιο πανω στο λινκ που δινει ο Γιαννης. Απλα ΤΕΛΕΙΑ σε καλυψη.Απο εμφανιση δεν τρελλαθηκα βεβαια... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνω και δεν θελω να βαλω καποια που να μην μου αρεσει πανω στη μηχανη! Για μενα η Desierto ειναι η πιο ομορφη και αποτελεσματικη λυση απο οτι εχω διαβασει....Την Puig απο που την πηρες; αν τη βαλω λες να μην τερματιζει το τιμονι με τις χουφτες touratech που εχω; |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι βρε.Η Puig δεν εξεχει πουθενα,δεν θα εχεις κανενα προβλημα...Απο τον Γιαννη την πηρα(motoraid) και εχε υποψη οτι πριν απο αυτη ειχα την Wunderlich την οποια και εδωσα καθαρα για θεμα αισθητικης....αλλά σαν ζελατινα ειναι κορυφη!
![]() Θα κοιταξω να βρω και καμμια φωτο να ποσταρω να τη δεις πώς ειναι πανω στην F8 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε ευχαριστω παρα πολυ! εισαι πολυ καλος! Στο site της motoraid δεν την εχω δει παντως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε αργησες...παντρεμενος με 3 παιδια...δεν με πειθεις....και Μυκονο ΔΕΝ παω
![]() ![]() ![]() Λοιπον επι του σοβαρου...παρε και μερικες φωτο οπως υποσχεθηκα να δεις πως δειχνει πανω στην F8 ![]() ![]() ![]() ![]() σημειωτεον εχει διάφορες αποχρωσεις η ζελατινα,απο εντελως διάφανη εως μαυρη σκουρα αδιαφανή. Η δικη μου ειναι η dark smoke... εδω μπορεις να δεις κωδικους για αποχρωσεις... Replacement screens For the bike model BMW F800 GS 2008 | Puig Αυτα κι αν μπορω να βοηθησω ακομα εδω ειμαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η γνώμη μου είναι να μην βάλεις σκούρα ζελατίνα ( η οποία δείχνει όντως, όμορφη) γιατί σε νυχτερινές πορείες, θα χάσεις κομμάτι του οπτικού σου πεδίου ,χαμηλά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται ζελατινα μαμα για F800GS | kwon | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 02-08-2012 09:34 |
Ζελατινα puig για F650/800 GS | bogart | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 14 | 09-04-2011 02:14 |
Προσοχή στους κατόχους F800GS με χωμάτινα... | gepol | Διάφορα | 9 | 13-03-2011 00:01 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 09:32 |
Ζητειται ζελατινα oem adventure ή puig φιμε! | fguy | Ζήτηση | 3 | 07-09-2010 17:24 |