![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα απανταχού συμφορουμήτες.
Οπως πολυ καλά ξέρουμε όλοι,τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο εδω στο Ελλινιστάν.Οι μικρές κοινωνίες όπως η πόλη που μεγάλωσα,η Πάτρα,εχουν πάθει τη μεγαλύτερη ζημιά.Έτσι αποφάσησα,να κάνω ενα μικρό βήμα και να εγκατασταθώ,εντος των ημερών στην Αθήνα. Δυστυχώς η ζωή δεν τα φέρνει όπως θέλουμε,και κάθε μέρα μας επιφυλάσει και κάτι καινούριο.Αφου πρώτα αναγκάστηκα να πουλήσω τη μηχανή μου ![]() αύριο το πρωί,αναγκάζομαι να πουλήσω και το αμάξι μου για 1.500 ευρώ που πρέπει να πληρώσω σε εφορίες,τράπεζες,τεβε και !@#!$!#%!. Επειδη δεν σκοπεύω να πουλήσω και τη ζωή μου στα 27 μου για κανέναν π*υστη,και ειμαι σε οριακο σημειο,θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εαυτο μου,να βρω ενα μεροκαματο να ζήσω αξιοπρεπως και με καθαρό το κεφαλι μου. Δε ζηταω ελεημοσύνη,ζητάω μόνο,αν οποιοσδήποτε,ακούσει ή ξερει κάτι για οποιαδήποτε δουλειά,σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας,να με ενημερώσει. Εν τάχει να σας πώ,οτι το επαγγελμά μου είναι καθηγητης πληροφορικής.Αλλά παράλληλα τα τελευταία 8 χρόνια,δουλεύω σε καφέ,μπαρ,κλαμπ,σαν μπαρμαν για τα εξτραδακια μου. Τα εξτραδάκια τωρα πια ειναι πολυτέλεια,άρα κοιτάμε να βγάλουμε τα βασικά μας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας,και να εισαστε πάντα καλά. Με εκτίμηση ο συμφορουμίτης Alex Tsa. |
|
|
|||
|
|||
|
Στείλε μου ένα βιογραφικό στο gepol@yahoo.com. Δεν υπόσχομαι κάτι απλά θα το προωθήσω σε ΙΕΚ γνωστού.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλή δύναμη αδερφέ και μην μασάς....
αν δεν φοβάσαι την δουλειά,όλα θα γίνουν. καλή τύχη! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλή δύναμη αδερφέ και υγεία πάνω από όλα όλο και κάτι θα βγει . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλή δύναμη..
|
|
|
|||
|
|||
|
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Οι δυσκολίες έχουν κάνει για τα καλά την εμφάνισή τους. Να είσαι δυνατός και όλα θα γίνουν. Και σίγουρα θα αναπληρώσεις την μοτό σου και το αυτικινητό σου. |
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς για κάποιους,μερικά πράγματα που χαρακτηρίζουν τους Ελληνες,δεν πρόκειτε να χαθούν ποτέ.η αλλυλεγγυη,η αδελφικότητα και η ανθρωπιά.
Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου,για τη δύναμη που μου δίνετε,και για την βοήθεια σας. Τη δουλειά και τις δυσκολίες της ζωης δεν τις φοβόμαστε. Ψιλά το κεφάλι και δύναμη! Να είσαστε όλοι καλά. Τις καλημέρες μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Στο προώθησα. Αν είναι θα επικοινωνήσουν μαζί σου.
Καλή δύναμη στην αναζήτησή σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
gepol....είσαι γίγαντας...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δημόσιο | GeorgeP | Επικαιρότητα | 21 | 24-11-2011 19:56 |
| Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
| Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
| Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
| Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |