![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει βάλει κανείς αυτό;;;;
Αξίζει τα λεφτά του;;;; Frame Infill Panels for BMW R1200GS & R1200GS Adventure | BMW Motorcycle Accessory Hornig ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη, αλλα αυτο δεν προστατευει απο τα νερα,
ειναι απλα διακοσμητικο, δηλαδη εμφανισιακη βελτιωση |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ......και για περαιτερω καλυψη αυτο.... ![]() ....και αυτο. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος,
![]() και με τα τρια που εβαλεςεισαι κομπλε απο θεμα νερου στο adventure, στο απλο gs το δευτερο (της πινακιδας) δεν ειναι αναγκαιο γιατι δεν πεταει νερα στην σελα οπως το adventure λογω πιο κοντης αναρτησης και μη υπαρξης σχαρας τυπου adventure, το μονο αν θελει να συμπληρωσει καποιος ειναι στο κατω μερος των κυλινδρων στο εμπρος σημειο καποια προστατευτικα που υπαρχουν για εκει για να μην σου ερχονται τα νερα στα παπουτσια επανω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ουτε και με το παρακάτω δεν έχεις 90%...ούτε και με αυτό που λες ![]() Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS...spam off ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Οσο για το hugger,προσωπικα παντα,δεν μου αρεσει καθολου...αλλα αυτα ειναι γουστα!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν έχω κανένα προστατευτικό επιπλέον και είμαι μια χαρά!
![]() Για μεγαλύτερη προστασία, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ![]() ![]() Πέρα από την πλάκα, αυτά κάνουν δουλειά για κάποιον που καβαλάει μηχανή με "καλά" ρουχα (γραφείου, τραπεζικού, ασφαλιστή κλπ) και σκαρπίνι. Όταν φοράει κανείς αδιάβροχο και μπότες, τι να τα κάνει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο τι??????
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έλληνες γονείς δίνουν τα παιδιά τους λόγω ανέχειας | ckk | Ελλάδα | 14 | 23-11-2011 19:39 |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 20:00 |
Η ευθανασία στο επίκεντρο του 36ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου | pirate | Υγεία | 1 | 04-05-2010 15:56 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 10:39 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 01:39 |