![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα κι απο μένα (Δημήτρης) σε όλη την παρέα...όπως οι περισσότεροι έχουμε περιηγηθεί σε αρκετά forum,είδα με μεγάλο ενδιαφέρον εδώ όσα ανταλασσεται μεταξύ σας και όλα οσα μοιράζεστε...απο το καλοκαίρι είμαι κι εγώ κατοχος ενός BMW F 650 GS του 2002,απ'όπου και απόκτησα απο μια φιλη η οποία δεν το χρησιμοποιούσε καθόλου....πρώην κάτοχος transalp (7 χρόνια),θεώρησα ευκαιρία την προσφορά της φίλης μου (σχεδόν τσαμπα) και παρότι δεν ήμουν ''φίλος'' με το συγκεκριμένο μοντέλο/μάρκα,μ'έχει κερδίσει και με το παραπανω...σκοπός μου να γυρίσω οσα ποιο πολλα μέρη της γης μπορώ και να βέβαια να γίνω μέλος της παρέας ώστε να ''δίνω'' και να ''παίρνω'' απο ταξίδια και γνώσεις...πολλα θελω να πώ/γράψω αλλά δεν θέλω να κουράσω...μέσα απο τα θέματα εδώ μέσα θα πώ όσα θέλω και θα θελα να μάθω περισσοτερα.Πάνω απ'όλα να ευχαριστηθώ και να γίνω μέλος της παρέας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη καλώς ήρθες στη μεγάλη παρέα του GS forum. Καλά και πολλά χιλιόμετρα με τη "μπουμπού" σου, όπως επίσης καλά ιντερνετικά χιλιόμετρα μέσα στο forum μας. Πάντα όρθιος!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ senior Laki για το καλωσόρισμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες.
Καλά ποστ. Εάν έχει και κανένα άλλο δίτροχο η φίλη σου, φτηνό, σφύρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες Δημήτρη!
![]() Πολλά, όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα με την "μπέμπα" σου!
|
|
|
|||
|
|||
|
WELCOME!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες στην παρέα Δημήτρη καλά να περνάς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ηρθες Δημητρη και παντα ορθιος
|
|
|
|||
|
|||
|
καλωσορισες στην ομορφη παρεα...!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ορισες στην παρεα καλα χιλιομετρα!!
|
![]() |
|
|