![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Φιλαράκια, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012, την παραμονή της κοπής της πίτας μας, θα κάνουμε το καθιερωμένο παρτάκι μας, στο Σοφικό ! Αντί να έχουμε dj, μήπως να είχαμε ζωντανή μουσική από φιλαράκια ή μέλη μας ; ![]() Κάθε προσφορά, δεκτή !!! .
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 21-01-2012 at 22:35. Λόγος: Διόρθωση .... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο μυαλό μου είσαι βρε Δημήτρη? ![]() Δυο μέρες τώρα θέλω να το ρωτήσω και σκεφτόμουν μη παρεξηγηθώ. Υπέροχη ιδέα ότι καλύτερο να παίζουν ζωντανή μουσική οι φίλοι μας και όλο το παρεάκι να τραγουδάει και να χορεύει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, δεν είπαμε και καμπούρη το κοπέλι ....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
4 Φεβρουαρίου....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καμμιά προσφορά ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να σπαμάρω την όλη προσπάθεια αλλά για εμένα καλύτερα dj για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα...
Μην γίνουμε μπουζουκερί.... ![]() ![]() Συγνώμη και ολας... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα ελεγα να τσονταρουμε κατι ολοι μας και να φερει ο κουμπαρος μου την μπαντα του Ναυτικου...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λεφτά υπάρχουν... μεγαλούτσικο αλλά αποκαλυπτικό.. | frits | Ελλάδα | 11 | 18-01-2011 00:19 |
110 μοτοσικλέτες δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 19 | 16-11-2010 08:09 |
Διαφημιστικό Ασφάλειας Μοτοσικλέτας | γιαγια αρκουδα | Χιούμορ | 7 | 28-08-2010 17:44 |
Bασικά μαθήματα για αναβάτες!!! (Μέρος Δ!) | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 1 | 22-08-2009 21:22 |
Αγγλικό τηλεπαιχνίδι: στον τελικό για τις 200.000 | Alext | Χιούμορ | 5 | 22-06-2009 09:21 |