![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ολόκληρο όροφο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έχει ενοικιάσει το CNN προκειμένου να καλύψει μελλοντικά επεισόδια στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το αμερικανικό δίκτυο έχει ήδη εγκαταστήσει στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου όλο τον απαραίτητο τηλεοπτικό εξοπλισμό προκειμένου να καλύψει με μεταδόσεις τα επεισόδια που περιμένουν να ξεσπάσουν στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα λέγεται ότι το CNN έχει κάνει τις κρατήσεις έως το τέλος του Φεβρουαρίου περιμένοντας ότι οι διαδηλώσεις και οι πιθανές συγκρούσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες 20 ημέρες. Η πληροφορία αυτή -όπως είναι φυσικό- έχει προκαλέσει αντιδράσεις αφού δεν είναι λίγοι όσοι μιλούν για χειραγωγούμενες διαδηλώσεις και επεισόδια προκειμένου να μην οδηγηθούν οι Έλληνες σε συνειδητές πράξεις αντίδρασης.
DefenceNet - Περιμένει σύντομα ταραχές το CNN και προετοιμάζεται |
|
|||
|
|||
![]()
αρχες Μαρτιου το βλεπω οταν θα το επητρεπη κε ο καιρος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τουτη φορα ειναι να μην βγει ο κοσμος στους δρομους...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατέβηκα χθες κάτω.....
η γνωστή παρέλαση του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια μέχρι τις Στήλες. απ'ότι είδα αργότερα στην τηλεόραση έγιναν μερικά ψιλοεπεισόδια στα σκαλιά, αλλά οι τύποι μου φάνηκαν για χουλιγκάνια.... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 30 | 22-06-2011 10:55 |
Ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου λόγω Λιβύης; | MARK | Επικαιρότητα | 24 | 28-02-2011 22:41 |
Site που συγκρίνει τιμές Ξενοδοχείων σε 196 χώρες | IOTH1X | Info ταξιδιών εξωτερικού | 28 | 15-01-2011 10:13 |
Το βυθισμένο πλοίο του Αλή Πασα περιμένει στην Παμβώτιδα; | georgekostas | Ελλάδα | 7 | 18-11-2009 20:05 |
Τι περιμένει μία ξανθιά? | PortoLeone | Ανέκδοτα | 2 | 23-01-2009 17:34 |