GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Καλημέρες - Ευχολόγια > Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον)

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 06-02-2012, 20:16
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)
Προεπιλογή Με ποια λόγια να τα πω!!!

Με ποια λόγια να τa πω!!!

Με ποια λόγια ή γραπτά να τα εκφράσω για αυτά που ζήσαμε πάλι οικογενειακός στο Σοφικό....!!
Μάλλον τα ελληνικά μου είναι φτωχά και δεν βρίσκω τις σωστές λέξεις...

Να πω ότι κάναμε όλοι σαν μικρά παιδιά, που τους χαρίσανε κάποιο δώρο...
Πως να μεταφέρω την θετικότητα που νοιώσαμε εκεί όλοι...
Λες και ήμασταν μέσα σε μια φούσκα από θετική αύρα θα μπορούσα να πω...
Σαν ένα πέπλο ομίχλης πάνω από το Ranch!!
Το κέφι, ο χαβαλές και τα γέλια ακουγόντουσαν από άκρη σε άκρη στο Σοφικό ή καλύτερα στο Ranch.

Νομίζω όλοι μας αφήσαμε τις σκοτούρες της καθημερινότητας και ζήσαμε ένα διήμερο/τρίημερο μοναδικό πάλι και μάλλον καλύτερο και από το περσινό!!

Βρεθήκαμε με φίλους από όλη την Ελλάδα, γελάσαμε, χορεύσαμε, φάγαμε και ήπιαμε ολόκληρο το Βόσπορο για μία άλλη φορά...!!!!

Τι άλλο να ζητήσει άλλωστε κάποιος, από μία τόσο μεγάλη συγκέντρωση φίλων και μοτοσικλετιστών.... Είχαμε όλα εκείνα να στοιχεία που συνέθεταν μία υπέροχη μεγάλη παρέα....

Θέλω με την σειρά μου και εγώ να ευχαριστήσω δημόσια τους εξής...

Νίκο και τον Δημήτρη που δώσανε πραγματικό αγώνα
(το ξέρω από τα έσω!!)
για να στηθεί όλο αυτό που ζήσαμε όλοι εμείς...
Στην κυριολεξία ξενύχτησε πολλές φορές και τον βρήκε ο αυγερινός!!!
Από την πιο μικρή λεπτομέρεια έως και την διαδικασία της κλήρωσης και της κοπής πίτας!!
Παιδιά χίλια, ευχαριστώ εκ μέρους της οικογένειας μου...

Τον Δημήτρη τον ADVENTURE, όπου ανάλωσε όλο το τριήμερο του με την τόσο πετυχημένη έκθεση που υλοποίησε ....
Δημητρό μου είσαι μεγάλη οργανωτική φυσιογνωμία... Μπράβο φίλε, τα κατάφερες 100%, να δημιουργήσεις έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο...
Και χάρηκα που τα είπαμε και επιτέλους και από κοντά... Καιρό είτο!!!

Τον Ηλία Βροχίδη που μας ταξίδευσε σε άλλες χώρες νοερά και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και για το άτομο του αλλά και για τις όμορφες ταξιδιωτικές περιπέτειες του... Επίσης θέλω να σταθώ στην απλότητα του χαρακτήρος του, και αν και, άνθρωπος πολυταξιδευμένος/διάσημος πια, έχει ακόμη ψυχή, χαρακτήρα και χαμόγελο μικρού παιδιού... Γι’ αυτό μάλλον ήταν τόσο αγαπητός όπου πήγαινε στα ταξίδια του...
Ηλία καλή επιτυχία και στη επόμενη μεγάλη εξόρμηση σου... Χριστίνα και εσύ από κοντά... Είστε υπέροχο ζευγάρι....

Να μην ξεχάσω τον φίλο μου Giamil αλλά και τον Italo όπου δώσανε ρέστα με τις μουσικές τους επιλογές και κρατήσανε όλη την ώρα το ρυθμό αμείωτα στα ύψη!!! Ήσασταν εξαιρετικοί.... Το «είχατε» και σας θέλουμε πάλι πίσω από τα πλατό των δίσκων ή μάλλον πίσω από τα Μρ3, το 2013 !!!

Τελειώνοντας θέλω να πω και ένα πολύ-πολύ-πολύ μεγαλό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
στον Άρχων της Λεβεντομάνας Ευτύχιο, που πέρα από την χαρά που μου έδωσε που ξανασυναντηθήκαμε (και την Γιαννούλα) αλλά και για τα προσωπικά του δώρα που μας έδωσε !!!
Ευτυχάκο είσαι τεράστιος στην ψυχή & στην καρδιά !!!
Κρίμας που μας χωρίζει ένα Κρητικό Πέλαγος αλλά αδελφικά ΔΕΝ μας χωρίζει ούτε ο Ειρηνικός Ωκεανός....

Να αναφερθώ και στα υπόλοιπα παιδιά από την Κρήτη, που επιτέλους τους γνώρισα και από κοντά, έμεινα με τις καλύτερα εντυπώσεις...
Γιαννάκη yns, Γιάννη Spitiko, Νίκος Μarkas, Γιάννης Jmarκαι λοιποί είστε ωραίοι και χάρηκα που σας γνώρισα και από κοντά και αγωνιώ ειλικρινά πότε θα κατεβώ στο μεγάλο νησί σας, να ζήσουμε τα καλύτερα!!!!

Eπίσης να ευχαριστήσω όλους τους δωροθέτες που με τις πάμπολλες προσφορές τους φτάσαμε σε αριθμό ρεκόρ δώρων...
Πολλαπλάσια από επέρυσι...

Καλοί μου φίλοι όλοι και του χρόνου πάλι μαζί με ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές!!!

Οι Dj μας!!!

Ολα τα καλά παιδιά!!!

Ο Ηλίας Madnomad και η Χριστινούλα, πάντα με το χαμόγελο!!
Ηλιάκο τι βλέπω και μπεγλεράκι!!!!

Last edited by ARGI; 06-02-2012 at 20:23.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης