![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
τα λοιπον πηρα ρευμα απο την παροχη που εχει το gs μπροστα στο τιμονι
για να συνδεσω ενα gajet .ολα καλα, αφου κλεισω τον διακοπτη σβηνει μετα απο λιγα δευτερολεπτα το προβλημα εινα οτι μου πεταει εκτος τον φορτιστη της μαμας για την μπαταρια που βαζω στην πισω μπριζα οταν κοβει το ρευμα μπροστα !!? πριν δεν ειχα κανενα προβλημα . να σημειοσω οτι ρευμα πηρα απο την φυσα χωρις να αγορασω το καλωδιο της μαμας αλλα με πατεντα απο τις εγκοπες της φυσας. τα φωτα σας παρακαλω...
|
|
|
|||
|
|||
|
οι δύο φύσσες που περιγράφεις είναι γεφυρωμένες...παίρνουν από την ίδια πηγή δηλαδή και ότι ισχύει για τη μία ισχύει και για την άλλη...
οι έξοδοι ρεύματος είναι "προγραμματισμένοι" να κόβουν το ρεύμα μετά από ελάχιστα λεπτά για λόγους κατανάλωσης. Εξάλλου, αν ήξερε ο γείτονας ότι έχεις μόνιμη παροχή ρεύματος, θα φόρτιζε και το κινητό του ενώ εσύ το πρωί δεν θα είχες μπαταρία ![]() ο μαμά φορτιστής περιλαμβάνει ένα συστηματάκι που ενημερώνει τον εγκέφαλο της μοτό να αφήσει ανοικτό το κύκλωμα για τη συγκεκριμένη δουλειά και για το συγκεκριμένο αξεσσουάρ.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
Last edited by Jepe; 01-03-2012 at 12:24. |
|
|
|||
|
|||
|
εχει κε το 1150 adventure ! ομως ειναι μονο για gps
|
|
|
|||
|
|||
|
Αααα οκ. Μπορεί βέβαια να είναι και έξτρα
|
|
|
|||
|
|||
|
κύριοι,
στο 1200gs υπάρχει καλωδίωση που φτάνει κάτω από το φανάρι . Η κλέμα που έχει αφορά σε μαμα καλωδίωση GPS ή με κόψε ράψε διαδικασίες βάζεις ότι κλέμα θες και φορτίζεις ό,τι θα φόρτιζες και με το πίσω μπριζάκι....ίδια αμπέρ σηκώνουν και τα δύο...... |
|
|
|||
|
|||
|
Για πια μπριζα μιλάτε; Που ακριβώς είναι; Στο φανάρι; Κάτω απο το φανάρι; Σαν έχω καταλάβει για τι ακριβώς μιλάμε κ δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο.
|
|
|
|||
|
|||
|
κάτω από το φανάρι, στη μεταλλική "γέφυρα" υπάρχει ένα καλωδιάκι με μαύρη "τάπα" και δεμένο στην υπόλοιπη καλωδίωση με υφασμάτινη ταινία, μαύρη...δεν ξέρω εάν την είχαν πάντα εκεί, οι κάτοχοι 1200 πρό του 2010 θα μας πουν....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στα μοντέλα μέχρι 2008 υπάρχει κάτω από το ρεζερβουάρ. Την χρησιμοποίησα πριν κανα μήνα για να δώσω τροφοδοσία στο garmin που αγόρασα. |
![]() |
|
|