![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απίστευτη,πρωινή ευχάριστη έκπληξη λοιπόν με περίμενε σήμερα.Ανοίγωντας το υπολογιστή μου βλεπω pm,λέω ποιός με θυμήθηκε πρωί πρωί.Το ανοίγω λοιπόν και βλέπω μνμ,Γιάννη πλάκα μας κάνεις από τον Lupo άγνωστο nickname για μένα.Τελικά ο Lupo δεν ήταν άλλος απο τον παιδικό μου φίλο Νικόλα που περάσαμε πολλές μα πάρα πολλές καταστάσεις την εποχή της εφηβικής μας ηλικίας.Είχαμε χαθεί για πάνω απο μια δεκαετία γνωρίζοντας μέν οτι ήταν Κύπρο,αλλά χωρίς κανένα άλλο ίχνος του...Ο Νίκος λοιπόν είδε σήμερα φωτογραφία από το Σοφικό που ανέβασε ο Ανδρέας και τον ευχαριστώ πολύ και με αναγνώρισε(προφανώς δεν άλλαξα καθούλου
).Έτσι είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε τηλεφωνικά μία ωρίτσα να θυμηθούμε τα παλιά και να συζητήσουμε για το πως είμαστε στην ζωή μας αυτό τον καιρό.Ειλικρινά χάρηκα πολύ και εύχομαι Νικόλα στο άμεσο μέλλον να τα πούμε ξανά από κοντά............ Και για αυτό GS FORUM ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και να που γινονται Γιαννη!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο ρε παιδιά, αυτά είναι τα ωραία της ζωής!!!
Να βρίσκεις παλιούς φίλους... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ειδες για να εισαι ψυλος και ομορφος,σε εσενα επεσε το ματι του....
![]() ![]() Μπραβο ρε παιδια!!
|
|
|
|||
|
|||
|
:sm6::sm6::sm6:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο φίλος σου είναι στο φόρουμ μας?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι ρε Αντρίκο,είναι γραμμένος με nickname Lupo και μένει Κύπρο.Ευτύχως που είσαι εσύ και με τράβηξες φωτό που ανέβασες και με είδε.Να είσαι καλά
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ αν και είναι χαρά μου να τραβάω καλά παιδιά
![]() , έχω και άλλες, θα τις ανεβάσω σήμερα |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
| Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
| Αν δεν βλέπετε... | Carduelis | Ανέκδοτα | 3 | 08-07-2010 22:38 |
| δεν εχω GS | valerougas | Καλώς ήλθατε | 21 | 31-12-2009 11:34 |