GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-02-2012, 16:17
leisman Ο/Η leisman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Loutraki
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Αλλαγη κλειδαριας

Καλησπερα σε ολους,
δυστυχώς μου διαρρηξαν το σπιτι και μου πηραν το δευτερο κλειδι απο ενα GS1200 που εχω. Η αντιπροσωπία μου ειπε να μου αλλαξει τον κωδικο του immobilizer ωστε να μην παιρνει μπρος. Το προβλημα ειναι οτι παρόλα αυτα θα ξεκλειδωνει το τιμονι και αν το εχουν σταμπαρει (επειδη μενω σε μικρη πολη) μηπως το ξεκλειδωσουν και το φορτωσουν πουθενα. Η BMW μου ειπε οτι για αλλαγη κλειδαριας θελουμε 900 ευρω γιατι παει πακετο με το συστημα ψεκασμου για ασφαλεια. Επειδη το ποσο ειναι εξωφρενικο, μηπως εχει κανεις καμια αλλη ιδεα?? ευχαριστω!
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2012, 17:22
IOTH1X Ο/Η IOTH1X βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200 GSA '09
Προεπιλογή Απάντηση: Αλλαγη κλειδαριας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από leisman Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα σε ολους,
δυστυχώς μου διαρρηξαν το σπιτι και μου πηραν το δευτερο κλειδι απο ενα GS1200 που εχω. Η αντιπροσωπία μου ειπε να μου αλλαξει τον κωδικο του immobilizer ωστε να μην παιρνει μπρος. Το προβλημα ειναι οτι παρόλα αυτα θα ξεκλειδωνει το τιμονι και αν το εχουν σταμπαρει (επειδη μενω σε μικρη πολη) μηπως το ξεκλειδωσουν και το φορτωσουν πουθενα. Η BMW μου ειπε οτι για αλλαγη κλειδαριας θελουμε 900 ευρω γιατι παει πακετο με το συστημα ψεκασμου για ασφαλεια. Επειδη το ποσο ειναι εξωφρενικο, μηπως εχει κανεις καμια αλλη ιδεα?? ευχαριστω!
Φίλε κατ' αρχήν καλά ξεμπερδέματα με την όλη ιστορία του σπιτιού.
Υπάρχουν κάποιες βάσεις που μπουλονιάζονται στο έδαφος και εκεί δένεις τη μηχανή με αλυσίδα ή ότι άλλο. (συνημμένες φωτο)

Προσωπικά στο παρελθόν που δεν είχα φυλασσόμενο χώρο είχα πάρει από μαγαζί με ναυτιλιακά, ένα ανοξείδωτο βιδωτό κρίκο με μεταλλικό διαστελλόμενο στριφώνι το οποίο πάκτωσα στο πεζοδρόμιο και εκεί έδενα τη μηχανή (σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται δέσιμο με συρματόσκοινο για να μην ξεβιδώνει ο κρίκος.
Attached Images
File Type: jpg product_reviews_6723_362003.jpg (47.3 KB, 54 views)
File Type: jpg abus.jpg (29.1 KB, 47 views)
File Type: jpg mammothgrd001.jpg (30.1 KB, 52 views)
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2012, 20:24
soketz Ο/Η soketz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: κορινθος
Μoto: bmw 1200gs

Φιλαρακο καλησπερα και καλα αποτελεσματα να χεις με το θεμματακι σου,για να σου φτιαξω λιγο το κεφι (οσο γινεται)Οχι,ρε φιλε και μικρη πολη το λουτρακι ντε!!Κοτζαμ λουτροπολη!!!Περα απο την πλακα νομιζω ο φιλος απο σαλλονικα εχει καλη προταση και ιδεα που μπορεις να την κανεις ευκολα.Αν θες βοηθεια για τις τρυπες πες μου!!
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2012, 23:45
nivam Ο/Η nivam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Βόλος
Μoto: R1200GS 07 ΚawasakiTOP48(χορτοκοπτικό)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από leisman Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα σε ολους,
Όπως και με τους γιατρούς, έτσι και με τα συνεργεία πρέπει πάντα να πέρνεις και μια δεύτερη γνώμη, πιστεύω πως θα υπάρχει κ πιο οικονομική λύση.
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2012, 00:58
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

Μην αγχώνεσαι και μην αλλάξεις κλειδαριά. βάλε ένα λουκέτο και άλλαξε τις ρυθμίσεις. Να είσαι σίγουρος ότι δεν ξέρουν που ανήκει το κλειδί.
Επίσης είναι μικρή η πιθανότητα να επιστρέψουν να πάρουν μηχανή. Σου πήραν και άλλα κλειδιά? Σου πήραν με αυτά αυτοκίνητο την ίδια ημέρα ή το είχες έτσι ώστε θα ήταν δύσκολο να το εντοπίσουν?
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2012, 01:28
ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Ο/Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW K1200S BMW F800ST

Κάτι κλεφτρονια που μπήκαν στο γραφείο του θείου μου τα έπιασαν γυρησαν να του φάνε το ΚΤΜ.......
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2012, 11:12
livikos Ο/Η livikos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2012
Περιοχή: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗ
Μoto: R 1200 GS .

Συμφονώ και γω με τον griv gs, αν ομως το κλειδί σου το πήραν ενω το είχες ξεχωριστα φυλαγμένο' καλυτερα να το αλάξεις.!!!
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2012, 11:21
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Εχω την εντύπωση....πως με την έκδοση νέου κλειδιού....ακυρώνετε αν επιθυμεις ενα παλιό......(σαν κλειδι θα δουλευει βεβαια αλλα το immobilizer δεν θα το αναγνωρίζει....)

η μαμα μπε εμ βε....έχει για κάθε μοτοσυκλέτα 10 διαθέσιμα εξτρα κλειδιά (γυρω στ α100ευρά)...(και ισάριθμες εγγραφες για το Immobilizer) αν ξεπεράσεις και τα 10.τότε πάς για τα,,,,,900

οι πληροφορίες που σου δίνω ειναι απο επίσημους ΟΤΑΝ έψαχνα να βγάλω δευτερα και τρίτα κλειδια..

Για......ψαξτο λίγο πιο......έξυπνα...
Reply With Quote
Παλιό 12-02-2012, 23:54
giorgos76 Ο/Η giorgos76 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: athina
Μoto: bmw1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
η μαμα μπε εμ βε....έχει για κάθε μοτοσυκλέτα 10 διαθέσιμα εξτρα κλειδιά (γυρω στ α100ευρά)...(και ισάριθμες εγγραφες για το Immobilizer) αν ξεπεράσεις και τα 10.τότε πάς για τα,,,,,900

8 είναι τα κλειδιά !!!
Reply With Quote
Παλιό 14-02-2012, 13:34
squad Ο/Η squad βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Μoto: R1200GS'11 - Gilera vx125'05

φιλε μου καλυτερα να κανεις οικονομια να αλλαξεις ολο το συστημα,καλυτερα να δωσεις 900ευρω.παρα να χασεις μηχανη 17.000.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης