![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια ...ψαχνω Spoiler Ζελατίνας με ή Χωρίς Κλειδί της MAKAN για GS 1200 Adventure ..... !!!
αν έχει κανείς κάτι υπόψη του ας επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ ή Κινητό... Ευχαριστω, Τα στοιχεια μου στο profile μου |
|
|
|||
|
|||
|
κι άλλο ?
συλλογή κάνεις ?
|
|
|
|||
|
|||
|
είχε ραγίσει εδώ και καιρό .......και είναι σχεδόν σπασμένο...αν το βάλω απάνω το πιο πιθανό είναι να το φάω στη μούρη !!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προφανως εννοεις της ΤΟURATECH |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ρε Στρατη, 5 μετρα ζελατινα εχει το adventure. Τι το θες και το spoiler;
Να κανεις κανενα περιεργο με το θηριο και να σου ρθει στην καρωτιδα. Αααα και στο χωμα πρεπει να το βγαζεις. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή πάλι πάτε να μου μαμησεται το thread
….. αλλά δεν μασάω ... απαντώ....![]() Πρώτον είμαι 1,85 (δυο μέτρα παλικάρι που λένε...!!! ) και το Spoiler στο δρόμο κάνει δουλεία ...με τον αέρα ...στο χώμα το βγάζω....το λέω για αυτούς που δεν είναι παρατηρητικοί..... ...έχουν ΚΤΜ και το όνομα τους αρχίζει από Ε και τελειώνει σε ΜΙΧ. ![]() ![]() ![]() Βέβαια το βάζω στο tail bag ...... μ@λ@κια ...!!! για αυτό έσπασε ..... το προσπερνώ αυτό....όμως . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδία ..Spoiler βρέθηκε ...θα μου δώσε ο Ευτύχης μια που έχει…..και θα την προσαρμόσω στη βάση.....!!!!!
Ευχαριστώ Ευτυχούλη...... !!!! Παρακαλώ να κλειδώσει το thread .... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
έχει και η Mpf!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Spoiler ζελατίνας Touratech με κλειδαριά για GS kai GSA | evanslam | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 25-06-2011 04:35 |
| zητειται spoiler touratech για ζελατινα adventure | L3f | Ζήτηση | 0 | 20-04-2011 14:40 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ SPOILER ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ WUNDERLICH ΓΙΑ F650GS | CPretenteriS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 02-10-2010 18:56 |
| TOURATECH SPOILER | tasosbob | Ζήτηση | 3 | 03-09-2010 00:51 |
| Spoiler Ζελατινας Universal με κλειδι | platanos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 06-10-2009 23:40 |